Annonce
Holstebro

LAN event skal hjælpe voldsramte kvinder og deres børn

Indehaver af Rawands Barbershop, Rawand. PR Foto
Holstebro LAN tildeler Holstebro Krisecenter hjælp i form af donationer fra arrangementet.

Holstebro: Arrangørerne af Holstebro LAN havde i deres opstartsproces et passioneret ønske om, at lige netop deres event skulle hjælpe et sted, som havde brug for hjælp til at gøre en forskel.

Derfor har Holstebro LAN valgt at tildele Holstebro Krisecenter hjælp i form af donationer.

Holstebro Krisecenter hjælper, vejleder og rådgiver voldsramte kvinder og deres børn. Institutionen er selvejet, og får derfor ingen støtte udefra udover eventuelle donationer.

- Vi ønsker, at vores donation skal kunne være med til at give børnene på krisecenteret en mindeværdig oplevelse, siger Sabine Dejlov Hallum, indehaver af Bare Smil, som er medarrangør af Holstebro LAN.

Annonce

Klip og postkort

Alle indtægter fra salget af gæstebilletter går ubeskåret til de kriseramte børn på krisecenteret.

Ved arrangementet er der også mulighed for at støtte Holstebro Krisecenter ved køb af et personlig postkort, som er lavet af en kvinde, der selv har oplevet vold helt tæt på.

De personlige postkort har ikke en fast pris. Folk er velkomne til at støtte med det, som de ønsker. Nogle vil gerne støtte lidt mere, og det vil der være mulighed for. Holstebro LAN har også lavet et samarbejde med Rawands Barbershop i Holstebro, der tilbyder klip og barbering om lørdagen, når eventet løber af stablen.

Indtægterne går ubeskåret til Holstebro Krisecenters børn.

Holstebro LAN holdes 23. - 25. august i Mejrup Kultur og Fritidscenter. Arrangementet er et eSport event for alle aldersgrupper.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KD efterlyser en kommunal ombudsmand

Danmark For abonnenter

Johns kæbe var blød som bølgepap efter strålebehandlinger: - Den ville smuldre væk uden tandbehandlinger

Annonce