Annonce
Navne

Lederskifte: 31-årig bliver ny afdelingsdirektør i Hvidbjerg Bank

Souschef Marianne Tonsberg Lillebæk får ansvaret som afdelingsdirektør i Hvidbjerg Banks afdeling i Hvidbjerg efter Annie Gørtz Olesen, der går på pension efter mere end 22 år i Hvidbjerg Bank. Pr-foto
Annonce

Hvidbjerg: Souschef Marianne Tonsberg Lillebæk overtager 1. juli ansvaret som afdelingsdirektør i Hvidbjerg Banks afdeling i Hvidbjerg efter Annie Gørtz Olesen, der går på pension efter mere end 22 år i Hvidbjerg Bank.

Annie Gørtz Olesen har været i bankverdenen i i alt 45 år og har besluttet, at det er på tide at se, hvad livet ellers byder på.

- Jeg har ikke en plan - jeg skal simpelthen prøve at lære at holde af hverdagen uden en konstant plan, og jeg regner med at få mere tid til børnebørnene og mulighed for at genoptage golf. Jeg har nydt det hele vejen - i Hvidbjerg Bank har jeg fundet nærhed og en helt speciel opbakning fra lokalområdet. Det er en dejlig arbejdsplads, hvor man får lov til at udvikle sig, og det er også en af grundene ti, at ret mange, som jeg, bliver her i så mange år, fortæller Annie Gørtz Olesen i en pressemeddelelse.

Annonce

Var i praktik

Afløseren bliver den nuværende souschef i Hvidbjerg, 31-årige Marianne Tonsberg Lillebæk, der kom til Hvidbjerg Bank for syv år siden.

- Jeg var i praktik her under min uddannelse som finansøkonom, og selv om jeg havde tre jobmuligheder efter studiet, var jeg aldrig i tvivl. Det er en stor arbejdsplads med flere afdelinger i det midt- og vestjyske, og det giver valgmuligheder. Selv om man er en af de yngste, får man mulighed for at forfølge sine ambitioner. Her er en fantastisk tone og utrolig loyalitet blandt kollegaerne, og området er fyldt med foreninger og et stort lokalt entreprenørskab, og det vil jeg gerne være med til at bevare i vort lokalsamfund og støtte op om, siger hun.

Annonce

Kom til reception

Bankens direktør, Jens Odgaard, giver udtryk for, at han er taknemmelig for den indsats, Annie Gørtz Olesen har ydet igennem de mange år og glæder sig over, at banken kan rekruttere stærke interne kræfter i form af Marianne Tonsberg Lillebæk til at tage over og fortsætte med at udvikle afdelingen i Hvidbjerg.

- Jeg vil gerne være med til at vise vejen frem, og Hvidbjerg Banks flotte regnskaber giver grobund for en rigtig god start. Det er et lederskifte, der har været planlagt gennem lang tid. Som leder i Hvidbjerg Bank har man også kundekontakt, og det betyder, at man har fingeren på pulsen og ved, hvilke udfordringer medarbejderne står med i hverdagen. Man får desuden også en god chance for at følge med i, hvad der rører sig i lokalområdet, og de ting privatkunder og erhvervsliv er engageret i. Jeg har været i banken i syv år og ved, hvad jeg går ind til. Jeg glæder mig til at være med til at sætte mit præg på Hvidbjerg Banks udvikling i samarbejde med mit team her og se, hvad fremtiden byder på af nye spændende opgaver, siger Marianne Tonsberg Lillebæk.

Skiftet i ledelsen markeres med en reception i Hvidbjerg fredag 21. juni mellem 14 og 16.

Annonce
Annonce
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Lemvig

Nyt tag kostede overskud i LGF

Annonce