Annonce
Erhverv

Lemvig-butiks skæbne udmeldes sidst på ugen

Anders Hansen blev ansat som butikschef i Tøjeksperten i Lemvig i efteråret. Sidst på ugen bliver det meldt ud, om Lemvig-butikken må lukke. Arkivfoto: Allan Damgaard
Annonce

Lemvig: Mandag kom det frem, at Tøjeksperten lukker 20 af sine 84 butikker på landsplan, og samtidig forventer kæden at skulle afskedige 180 af de 575 medarbejdere.

Tøjeksperten i Lemvig ved endnu ikke, om butikken er blandt de 20, der må lukke. Butikschef Anders Hansen henviser til Tøjekspertens marketingchef Brian Børsting.

Han kan dog endnu ikke oplyse, om Lemvig-butikken vil være blandt de lukkede.

- Der foregår nogle forhandlinger med vores medarbejdere rundt omkring i de forskellige butikker i øjeblikket, og så længe de ikke er afsluttet, vil vi ikke melde ud, hvilke 20 butikker det drejer sig om. Jeg forventer, at vi sidst på ugen kan fortælle, hvilke butikker der er tale om, siger Brian Børsting.

Det er PWT Group, der står bag herretøjskæden Tøjeksperten. Tiltaget sker som led i den igangværende rekonstruktion, som coronakrisen har været stærkt medvirkende til, oplyser virksomheden til DR.

- Det er en hård beslutning, som desværre er absolut nødvendig, for at vi kan lykkes med at redde PWT og dermed et fortsat betydeligt antal arbejdspladser for dygtige medarbejdere. Jeg er frygtelig ked af det over for de medarbejdere, vi vil skulle sige farvel til, men der er desværre ikke andre muligheder, siger administrerende direktør Ole Koch Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce