Annonce
Sport

Lemvig fik slettet nullet efter ni nederlag på stribe

- For nu at prale lidt, så vandt jeg jo som den eneste begge mine kampe og viste vejen. Så må vi håbe, de andre har lært lidt til næste gang, fortæller holdleder Bent Kryger. Foto: Morten Stricker
Efter ni nederlag på stribe kunne Lemvig BK søndag tage sæsonens første point med 4-4 mod Vordingborg. Holdlederen viste vejen.
Annonce

Lemvig: Livet i landets bedste keglebillard-række har ikke været nogen dans på roser for Lemvig BKs ligaoprykkere.

Da holdet lørdag tabte 6-2 til BK Sorana i den første af weekendens to kampe, var det klubbens niende nederlag på stribe. Og efter sådan en stime, skulle der ikke mere end en uafgjort til i søndagens opgør mod Vordingborg, for at smilet blev fundet frem på mundvigen.

- Det var godt nok rart at prøve at få et point. Det er der ingen tvivl om, siger holdleder Bent Kryger.

Og så hænger han sig ikke så meget i, at hjemmeholdet havde forspildt et godt udgangspunkt til en sejr.

- Vores fjerde- og tredjemand vandt faktisk de to første kampe, men det var ikke nok, da begge vores to bedste spillere tabte deres kampe, forklarer Bent Kryger.

Annonce

Holdleder gik forrest

Selv om Lemvig som hold blev noteret for en uafgjort og et nederlag i weekendens to kampe, kunne en enkelt mand kalde sig ubesejret. Det var såmænd holdlederen selv, der da også sørgede for at få den detalje fortalt, da avisen ringede søndag aften.

- For nu at prale lidt, så vandt jeg jo som den eneste begge mine kampe og viste vejen. Så må vi håbe, de andre har lært lidt til næste gang, griner Bent Kryger.

Næste gang er i weekenden den 23. og 24. november, hvor der venter både en ude- og en hjemmekamp mod Asaa BK.

- Vi vinder nok ikke, men der skulle da være en god mulighed for igen at kunne få en uafgjort og dermed også et point, fortæller Bent Kryger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce