Annonce
Debat

Lemvig Folkeblad eller Ekstrabladet - så foretrækker jeg Ekstrabladet!

Bent Ketelsen. Pressefoto

Læserbrev: Som pårørende til den skibsreder, som blev frifundet for slavehandel har jeg for over en uge siden sendt lokalredaktør Lars Kamstrup nogle fakta om sagen. Disse fakta har Lars Kamstrup undladt at kommentere eller bringe i avisen.

Mandag den 5. februar skriver han et indlæg under DEBAT med følgende overskrift:

PAS GODT PÅ DE LOKALE MEDIER

Han skriver, ”at de sociale medier har den ulempe, at der ikke er noget filter, og det giver de mest forfærdelige debatter uden sandhedsværdi. Senest har der været en på virkelig lavt niveau i Thyborøn omkring retssagen om de to ghanesere på havnen.”

Hvis der virkelig er nogen, der har bragt artikler med manglende sandhedsværdi, er det Lemvig Folkeblad. De to journalister, der fulgte retssagen har kun fokus på anklagerens argumenter samt, hvor synd det er for de to afrikanere. De kører ensidigt hetz, hvor kun anklagerne er nævnt, også efter domsafsigelsen. Intet af det som fremgår af dommen og som dommeren heldigvis har noteret til forsvar for skibsredderen er nævnt i Folkebladet.


Hvis der virkelig er nogen, der har bragt artikler med manglende sandhedsværdi, er det Lemvig Folkeblad.


For at sætte prikken over I’et bringer Lars Kamstrup et læserbrev forfattet af Peter Holmsgaard, hvor blandt andet mit navn bliver nævnt, og hvor Peter Holmsgaard beskylder hele Thyborøn for at give sin far en skråt-op-finger. Artiklen bringes både i Lemvig Folkeblad og Lokalavisen.

Jeg spørger bare: Hvor er det filter, som Lars Kamstrup efterlyser hos de sociale medier?

Måske skulle Lars Kamstrup i stedet lave en artikel, som en lære overfor sig selv. Den kunne for eksempel have overskriften:

PAS GODT PÅ DE LOKALE !

Sluttelig vil jeg opsige mit abonnement til Lemvig Folkeblad ved udløb af min årsindbetaling. For en ordens skyld vil jeg nævne at de 5000-6000 kroner, jeg sparer, ikke vil blive brugt til et abonnement på Ekstrabladet. I stedet vælger jeg et abonnement på Morgenavisen Jyllandsposten.

Svar: Bent Ketelsen sendte mig et privat brev, hvor han svinede mig til for omtalen af retssagen fra Thyborøn.

Det var et privat brev, som jeg på grund af tonen ikke fandt grund til at kommentere. Jeg er altid villig til at tale om bladets arbejde, og modtager også gerne berettiget kritik. Men det skal lige som være i en tone, hvor man kan tale sammen. Da det ikke var sendt som læserbrev, kom det naturligvis ikke i avisen. Jeg sætter ikke private henvendelser i avisen.

Nu har Bent Ketelsen så sendt et læserbrev, hvor han gentager angrebet. Det bringer vi naturligvis. Så kan læserne også få et indtryk af det niveau, debatten på Facebook foregik i, og som jeg kritiserede i den leder, Bent Ketelsen nævner.

Mvh

Lars Kamstrup, udgaveredaktør

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce