Annonce
Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

Lemvig Kommune er sprøjter med gift, og det troede jeg, de for længst var holdt op med, skriver Ruth Kirkedal.
Annonce

Debat: Lemvig Kommune er giftig. I hvert tilfælde sprøjter de med gift, og det troede jeg, de for længst var holdt op med. Det er jo sket i alle fornuftige kommuner landet over - og jeg har altid anset min kommune for at være fornuftig. Indtil nu, altså.

Jeg er nabo til en af lemvig Kommunes parkeringspladser i Nørre Nissum. I en årrække, efter nabohuset blev revet ned, har vi holdt grunden pæn: Klippet hækken, hakket gruset og luget blandt roserne. Men nu har vi ikke overskuddet mere og kontaktede Lemvig Kommune. Der gik lang tid, før der skete noget, så endnu en gang klippede vi deres hæk.

Men så en dag dukkede to friske damer op og lugede blandt buskene. På knæ og med håndkraft. Sådan! Vi roste dem, men ak. Da vi vendte ryggen til, gik de i gang med giftsprøjten på gruset. Også roserne fik gift.

Ved de ikke, der er konstateret Round Up i danske skolebørns urin?

Ved de ikke, at det ikke forsvinder op i den blå luft, men siver ned i vort drikkevand?

Ved de ikke, at vi skader os selv og kommende generationer ved at forgifte jord og drikkevand?


Ved de ikke, der er konstateret Round Up i danske skolebørns urin? Ved de ikke, at det ikke forsvinder op i den blå luft, men siver ned i vort drikkevand? Ved de ikke, at vi skader os selv og kommende generationer ved at forgifte jord og drikkevand?


Tak til Lemvig Kommune, fordi de lover ikke at sprøjte gift igen på min nabogrund. Men Lemvig Kommune gem giftsprøjten langt væk. Vi har en fælles pligt til at passe på og bevare livet og naturen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre ved man aldrig, hvor er

Annonce