Lemvig

Lemvig Kommune skal have ny direktør

Ole Pedersen stopper som direktør for familie og kultur i Lemvig Kommune. Foto: Lemvig Kommune
Ole Pedersen har besluttet sig for at stoppe 1. august efter at have været leder for familie- og kulturområdet siden kommunalreformen.

Lemvig: Lemvig Kommune skal have ny direktør for familie og kultur. Ole Pedersen har besluttet sig for at stoppe efter 13 år på denne indflydelsesrige post. Han stopper 1. august.

- Jeg har været og er utrolig glad for at arbejde her i Lemvig, hvor der altid er gang i mange spændende ting. Men jeg har også et ønske om at trappe ned i arbejdstid, og hvis jeg skal nå at prøve noget andet i mit arbejdsliv, så skal det snart være, siger Ole Pedersen i en pressemeddelelse fra Lemvig Kommune.

Direktøren har ingen aktuelle planer, men er spændt på, hvad fremtiden vil byde.

- Det har ikke været nogen nem beslutning for mig, og jeg vil savne arbejdet og ikke mindst samarbejdet og samværet med kollegaer, medarbejdere og samarbejdspartnere, siger Ole Pedersne, som har været gennem en længere sygdomsperiode, men er tilbage på sin post.

Ole Pedersen tiltrådte i 2006 i forbindelse med kommunalreformen og har arbejdet med blandt andet udmøntningen af folkeskolereformen, investeringer i dagsinstitutioner og skoler og et utal af kulturelle tiltag.

Borgmester Erik Flyvholm takker for indsatsen igennem årene.

- Ole Pedersen har ydet en stor indsats for Lemvig Kommune. Det vil jeg takke ham mange gange for,”siger borgmesteren.

Borgmesteren peger på, at Lemvig Kommune har en af landets bedste resultater, når det gælder andelen af unge, der får en ungdomsuddannelse.

- Det tilskriver jeg blandt andet det gode arbejde, der foregår i vores skoler og det område, som Ole Pedersen har stået i spidsen for.

Borgmesteren peger samtidig på, at trivselsmålinger og medarbejdertilfredsheden er høj i kommunen, på institutioner og på skoler, hvilket også skal roses i forbindelse med direktørens indsats igennem årene. Desuden var en af de store opgaver skole struktur tilpasningen efter kommunalreformen.

Kommunaldirektør Lars Keld Hansen takker også direktøren for indsatsen og arbejdet igennem årene.

- Også via direktionen har Ole Pedersen været med til at styre organisationen og bidraget til, at vi i dag ligger højt på rigtig mange områder – sammenlignet med andre kommuner, siger kommunaldirektøren.

Ole Pedersen er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har senere taget en kandidatoverbygning på Aalborg Universitet. Han kom til Lemvig fra en stilling som Børne- og Kulturchef i daværende Fjends Kommune, og før det har han blandt andet været ansat som underviser og souschef på Pædagoguddannelsen i Holstebro. Ole Pedersen bor i Holstebro.

I Lemvig Kommune går processen nu i gang med at finde en ny direktør til området.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Byggeri kører efter planen: Sandkasse bliver forvandlet til vandmekka

Lemvig

Søndagsåbent hele sommeren i Thyborøn

Erhverv For abonnenter

Nu skal Ramme igen have en købmand

Lemvig

Skal 10. klasse flytte til gymnasiet

Lemvig For abonnenter

Folk strømmede igen til marked og dyrskuet

Lemvig For abonnenter

Storkereden på Vasegården: De blev det sidste par i Lemvig

Lemvig For abonnenter

Her lærer vi på en anderledes måde

Lemvig

På refugium i Italien: Par fulgte i Thøger Larsens fodspor

Lemvig

Bovbjerg Fyr er klar til indvielsen

Annonce