Annonce
Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Gerhardt Mikkelsen, som, her ses sammen med Christina Sloth Sørensen fra Lemvig Kommune er ildsjælen bag Cykling uden alder. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Bjarne Hansen er nu selv kommet med på listen, efter han selv indstillede en kandidat, og så er Gerhardt Mikkelsen også kommet med
Annonce

Lemvig: Caroline Castanie Block er tidligere indstillet til Lemvig Prisen 2020 for sit frivillige arbejde med at renset depotet ved Høfde 42 op. Hun var indstillet af Bjarne Hansen.

Nu er der så sket det, at Bjarne Hansen er røget med i indstillingen, så de begge nu er kandidater. Det er Ole Margon fra Frejasvej i Lemvig, der har indstillet dem samlet.

- Jeg syntes de fortjener prisen for deres enorme arbejde med oplysning om generationsforureningen ved Høfde 42. Deres stædighed i forhold til at "presse" myndigheder og beslutningstagere, skriver Ole Margon, som fortsætter:

- De to "kæmper" fortjener respekt, som de har fra mange sider. Deres utrættelige kamp, hvor de aldrig gav op, og blev ved og ved og ved. Jeg har selv haft fornøjelsen af deres selskab med fair oplysning om Høfte 42. Respekt med respekt. Og kort og godt. TAK med TAK på. De har for os alle i Lemvig kommune gjort en indsats, vi alle bør respektere.

De to indgår nu så samlet som kandidat, men vi bibeholder Caroline Castanie Block også som selvstændig kandidat.

Annonce

Cykling uden alder

Der er endnu en ny kandidat til listen, nemlig Gerhardt Mikkelsen

- Jeg vil gerne indstille Gerhardt Mikkelsen til Lemvig Prisen for hans frivillige arbejde i Cykling uden alder - alle har ret til vind i håret, skriver Tina Lunddahl Sørensen.

Kandidaterne

De indstillede kandidater til Lemvig Prisen 2020:

Caroline Castanie Block, frivillig i kampagnen for oprensning af Høfde 42.

Anne Lund, Kræftens Bekæmpelse, Lemvig.

Niels Kristian Madsen, LOFI.

Ramme Borger- og Håndværkerforening med formand Bent Volder Mortensen.

Caroline Castanie Block og Bjarne Hansen, Høfde 42.

Gerhardt Mikkelsen, Cykling uden alder.

- Gerhardt er den sødeste og varmeste mand, og Cykling uden alder ville ikke være det samme uden ham. Han bruger adskillige timer på rickshaw'en og er en stor gevinst, ikke bare for de ældre borgere, men også for vi andre piloter, og han gør altid en ekstra indsats for, at andre har det godt.

I resten af denne måned kan der stadig indstilles kandidater. Har du et forslag, så send det til redaktionen@folkebladetlemvig.dk eller via Vestjysk Banks hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Støtter efterskolens projekt

Kultur

Tidligere B&O-profil står bag ny bog

Annonce