Lemvig

Lemvig set fra åben sportsvogn

Det var et flot syn med rækken af 30 sportsvogne på vej ned mod Strandvejen fra Gjellerodde og ind mod Lemvig. Foto: Johan Gadegaard
MX-5 klubben havde samlet 30 sportsvogne til træf i Lemvig

Lemvig: Der var sportsvogne i paradekørsel gennem Lemvig Kommune i lørdags, da de to lokale medlemmer af den landsdækkende MX-5 Klub, Viggo Grønning og Ib Yderstræde, havde inviteret til træf i Lemvig.

Mazda MX-5 er verdens mest solgte åbne to-personers sportsvogn, og i dag er der en klub med op mod 500 biler. Vest-afdelingen var inviteret til Lemvig, og det bud havde 57 medlemmer taget imod, så 30 sportsvogne var lørdag morgen linet op på Torsvej i lemvig, hvor Viggo Grønning bor. Her var der morgenkaffe i runddelen, inden deltagerne blev informeret om de praktiske detaljer på den køretur, der bragte deltagerne rundt i en stor del af kommunen.

Lemvigerne kunne nyde sportsvogenene, da de alle ved middagstid holdt uden for restaurant Luna på lemvig Havn, mens deltagerne nød en frokost, inden de skulle videre til anden halvdel af turen.

Om formiddagen kørte de via Nørre Nissum til Remmerstrand, gennem Paris og Rom. Så var det over Heldum til Thyborøn med stop ved Sea War Museum, inden den gik retur til Lemvig med indkørsel via Strandvejen. Om eftermiddagen var målet Hornvarefabrikekn i Bøvlingbjerg med stop ved Jens Søndergaard Museet i Ferring.

- Alt gik lige, som det skulle, kunne et par tilfredse arrangører sige, da de mange deltagere var vendt hjem igen.

Vejret var med arrangementet fra morgenen af, men senere kom regnen, der tvang deltagerne til at rule kalecherne op i en periode, men det tog ikke fornøjelsen fra deltagerne, der fik et godt indtryk af, hvad Lemvigegnen kan byde på.

Deltagerne instrueres på Torsvej efter morgenmaden af den ene arrangør, Viggo Grønning - i rød trøje nederst i billedet - givet instrukser, mens de mange vogne er linet op. Foto: Lars Kamstrup
0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112

OPDATERET: 35-årig overfaldet med bat i sit hjem

Lemvig

Bedriftsbesøg: Formanden for landboforeningen tager imod

Lemvig For abonnenter

Ung Lemvig-rytter havde sin debut i de franske alper: Styrtede to gange, men fik masser af erfaring

112

Fik tyvebesøg under havearbejde

Struer For abonnenter

Rejsen fra Somalia: Jeg er fri i mit hjerte nu

112

Råbte ad hjælpsomme betjente

Annonce