Navne

Lemvig styrker sundhed og forebyggelse med ny sundhedschef

Lemvig Kommune har ansat Pernille Kloster Aalund som ny sundhedschef pr. 1. marts. Hun kommer fra en stilling som centerleder i Center for Træning, Holstebro Kommune. PR-foto

Stillingen som sundhedschef i Lemvig Kommune er nyoprettet og skal være med til at sætte skub i den borgernære sundhed.

Lemvig: Lemvig Kommune har ansat Pernille Kloster Aalund som ny sundhedschef pr. 1. marts. Hun kommer fra en stilling som centerleder i Center for Træning, Holstebro Kommune. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Lemvig Kommune.

Stillingen som sundhedschef i Lemvig Kommune er nyoprettet og skal være med til at sætte skub i den borgernære sundhed. Sundhedschefen bliver den drivende kraft bag et løft af indsatser for forebyggelse- og sundhedsfremme og skal være med til at sikre fokus på sundhed på tværs af kommunens områder og enheder.

I samarbejde med Region Midtjylland får hun ansvar for etablering af det kommende sundhedshus og får ansvar for den daglige ledelse af kommunale aktiviteter dér.

Fysioterapeut og diplom i ledelse

Pernille Kloster Aalund er 45 år og oprindeligt uddannet fysioterapeut. Hun har en diplomuddannelse i offentlig ledelse plus 11 års erfaring som kommunal leder i både Herning og Holstebro med sig - de seneste knap syv år i Sundhed, Holstebro. De seneste to år har hun været centerleder.

- Stillingen som sundhedschef i Lemvig matcher min profil rigtigt godt. Jeg drives af at samarbejde med visionære politikere og kolleger og omsætter visioner og målsætninger til konkrete tiltag, som gavner borgerne. Mine erfaringer med at flytte ind i Center for Sundhed og skabe fokus på nye samarbejdsformer og synergier er væsentlige i forhold til den opgave, der venter mig i det nye sundhedshus i Lemvig, siger hun.

Pernille Kloster Aalund har indgående kendskab til sundhedsområdet og stor viden om og erfaring med rehabiliterings- og genoptræningsområdet fra 20 års ansættelser.

- Jeg glæder mig til samarbejdet i den nyoprettede stilling i Lemvig og til at møde medarbejdere og kolleger i organisationen. Det er vigtigt for mig at skabe tillid i alle relationer - især når vi, som her, skal gå nye veje sammen. Jeg ser mig selv som en ambitiøs realist, der stiler efter høje mål, men altid i en realistisk ramme, fortæller hun.

Privat bor den ny sundhedschef sammen med sin mand og tre sønner i Holstebro.

0/0
Annonce
Mærkedage For abonnenter

Julemanden ønsker sig en ny hækklipper

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Video: Se med, når storkeungen spiller død for at blive ringmærket

Danmark

Se video af redning: 20-årig sejler reddet op ad vandet efter flere timer i Ringkøbing Fjord

112

Kvinde sad fast i brønd i en time

Lemvig

Evy blev glemt, når hun bestilte en Flextur: Nu har Midttrafik gennemgået klagerne

Lemvig

Tre strande har det reneste badevand

Annonce