Annonce
FCM

Lemvig-talent tager nyt lejeophold i 1. divisionsklub

20-årige Victor Torp fra Lemvig er et af de mest lovende unge talenter i FC Midtjylland. Nu tager han for anden gang i karrieren et lejeophold hos FC Fredericia på vejen til det store gennembrud for ulvene. Arkivfoto: Morten Stricker
FC Midtjylland-talentet Victor Torp er igen skadesfri og klar til at spille fodbold, og det kommer i foråret til at ske for Fredericia i 1. division, som han tidligere har været udlejet til.

Fredericia: Efter at have taget et flot skridt ind i seniorfodbolden med et lejeophold hos FC Fredericia i toppen af 1. division, vendte 20-årige Victor Torp før denne sæson tilbage til FC Midtjylland.

Nu skulle næste mål være et gennembrud hos ulvene for midtbanespilleren fra Lemvig. Men en skade satte en kæp i hjulet for stortalentet, der tidligere har været sat i forbindelse med selveste FC Barcelona. Spilletid blev der ikke noget af, og derfor er klubben og spilleren blevet enige om et nyt lejeophold i Fredericia for at give ham mere hår på brystet.

- Victor er en rigtig god spiller, som med lejeaftalen får mulighed for mere spilletid på højt niveau, og den erfaring vil være med til at udvikle ham yderligere. Vi glæder os meget til at følge Victor i det ambitiøse miljø, FC Fredericia er garant for, siger sportsdirektør Svend Graversen til fcm.dk.

Annonce

Vil tage ansvar

Torp udlejes i første omgang frem til sommeren 2020. Dermed vender Victor Torp tilbage til klubben, hvor han i 2018 blev noteret for 22 kampe, fire mål og to assists.

Og der er tale om gensynsglæde i Fredericia, hvor Victor Torp ved helt præcist, hvad der venter ham.

- Jeg ser det som en stor fordel, at vi kender hinanden, og derfor bliver det ikke noget med at begynde helt forfra. Cheftræneren og jeg kender også hinanden, så jeg håber virkelig, det bliver godt, siger Victor Torp, som står noteret for 23 ungdomslandskampe for Danmark.

Hvor han sidste gang var et uprøvet talent, der skulle slusses ind i seniorfodbold, er det nu en mere moden spiller, der vender tilbage til Trekantsområdet. Og ude af de skadesproblemer, der ødelagde det meste af kalenderåret 2019 for ham.

- Det føles godt fysisk lige nu, kroppen har det fint, så jeg er meget positiv. Det bliver rart at komme til Fredericia, som spiller en god gang fodbold med et meget højt topniveau. Jeg føler, jeg passer godt ind i spillestilen, og jeg er klar til at tage ansvar, siger Victor Torp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskere fejrer jubilæum

112

Fællesskur i flammer lørdag morgen

Annonce