Annonce
Navne

Dødsfald: Lemvig Varmeværk har mistet sin næstformand

Jens Chr. Søgaard (til venstre) ses her med Jørgen Nørby (V) på Klinkby Kraftvarme i 2011. Arkivfoto: Benny Gade

Mindeord: Formanden for Lemvig Varmeværk, Sonny Finn Jørgensen, skriver mindeord om næstformand Jens Chr. Søgaard, der døde forleden:

Lemvig Varmeværks næstformand Jens Chr. Søgaard er pludselig gået bort.

Jens Chr. kom oprindelig fra Klinkby Kraftvarme, hvor han var formand indtil fusionen mellem Nørre Nissum Varmeværk, Klinkby Kraftvarme og Lemvig Varmeværk. Som del af fusionsaftalen blev det aftalt, at Nørre Nissum Varmeværk og Klinkby kraftvarme i en 2-årig overgangsperiode fik et sæde i Lemvig Varmeværks bestyrelse, og her udfyldte Jens Chr. rollen for Klinkby Kraftvarme.

Annonce

Efter udløbet af overgangsperioden blev Jens Chr. i efteråret 2017 indvalgt i Lemvig Varmeværks bestyrelse og blev ved den efterfølgende konstituering valgt som næstformand. Den plads har Jens Chr. så haft indtil sin alt for tidlige bortgang.

I varmeværksregi vil jeg personligt huske Jens Chr. for tre egenskaber.

- Han havde en utrolig god forståelse for de daglige driftsproblemer på et varmeværk stammende fra hans tid som formand for Klinkby kraftvarme.

- Han havde en meget pragmatisk tilgang til driften og projekterne på varmeværket, forstået sådan at vi skulle opføre os ordentligt, samt sikre, at de risici, vi tog, var håndterbare.

- Han var altid i godt humør og havde en positiv tilgang til de problemer og udfordringer, vi som varmeværk oplever.

På det mere personlig plan vil jeg især huske Jens Chr. for tre ting

- He was still going strong - Jens Chr. havde arbejdet med gulve, tæpper og gardiner i mange år, og det lå ham lidt i blodet, selv efter sin pensionering fortsatte han diverse projekter, hvor hans evner fra hans tidligere arbejdsliv blev udnyttet – han var altid i gang med noget.

- Jens Chr. var en livsnyder, der nød samværet med andre mennesker og altid forsøgte at få det bedst mulige ud af situationen.

- Jens Chr. tidligere kone døde for et par år siden efter kort tids alvorlig sygdom. Jeg var meget imponeret over hans evne til at takle situationen og komme videre.

Alt i alt vil jeg sige, at det var et helt menneske, der gik bort, et menneske af kød og blod, som generelt ville sin næste det bedste, og som var en god støtte for mig som formand.

Æret være hans minde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce