Annonce
Debat

Lev med det, Palle Lykke Ravn!

Ib Randrup. Pressefoto

Læserbrev: Højeste vækst i 15 år, bomstærk økonomi, højeste beskæftigelse, sindssyge resultater nogensinde. Gode resultater som Mette Frederiksen (S) og hendes regering kan fremvise efter to år i regering. Disse var ordene i Palle Lykke Ravns (S) indgangsbøn i Dagbladet i indeværende uge. Men kan det nu også passe?? Eller smykker Palle Lykke Ravn og regeringen sig med lånte fjer? Naturligvis gør man det.

Når Danmark befinder sig i en højkonjunktur, skyldes det naturligvis, at den nuværende regering blev født med en sølvske i munden efter Lars Løkkes regering og ikke på baggrund af erhvervsfremmende initiativer fra den nuværende regering. Den stigende efterspørgsel på arbejdskraft, hænger blandt andet sammen med, at jo flere man flytter på overførsel, jo større bliver efterspørgslen på arbejdskraft. Læs blandt andet ungdomsledighed, Arne-pension og dimittendsats.

Efterfølgende causerer Palle Lykke Ravn over den politiske tone, som han mener, er blevet for hård, og at man går efter manden (læs: statsministeren) i stedet for bolden. Jeg kan ikke være uenig i, at en sober debattone til enhver tid er ønskelig. Men Mette Frederiksen har, lige siden hun overtog statsministeriet, regeret på en monokratisk og magtfuldkommen vis og med en arrogance, som gør det svært for debattørerne at navigere i.

Annonce

Da statsministeren konstant befinder sig i orkanens øje, er der ingen bold, kun Mette Frederiksen.

Da statsministeren konstant befinder sig i orkanens øje, er der ingen bold, kun Mette Frederiksen. På talrige presse- og tirsdagsmøder i Folketinget nægter hun at svare på nærgående, men relevante spørgsmål. Hun og hendes kollektiv i koordinationsudvalget begik danmarkshistoriens største ulovlige overgreb mod minkbranchen, som fik katastrofale konsekvenser. Når det kunne ske, skyldes det udelukkende Mette Frederiksens hårde lederstil, der ikke tåler at blive modsagt af sine ministre. Endvidere omgiver hun sig med rådgivere, der på ganske uforskammet vis beflitter sig med et grovkornet sprogbrug. ”Luk lortet, Rul jer, Feje kujoner” og andet skidtsnak. Og da toilettet brænder under hende og departementkonen Barbara Bertelsen, sletter de deres korrespondance. Hvorfor? - måske fordi de har noget at skjule!

På et pressemøde, hvor statsministeren igen kom på glatis, forlod hun mødet med ordene: ”Ja, der ryger en finke af panden, men: Jeg er statsminister, Stol på mig, Lev med det”, som om det er givet, at hvis man er statsminister, så taler man sandt. Her betjener hun sig af bydeform, hvilket en politiker skal vare sig for. Det bryder hverken folket eller pressen sig om! Mette Frederiksens selviske lederstil viste sig senest i dronningens nytårstale, der var stærkt politiserende.

Det er klart, at de mange skandalesager påvirker debattonen, men hvis den skal ændres, kunne man måske starte i statsministeriet. Indtil videre Palle Lykke Ravn: ”Lev med det!”

Annonce
Erhverv For abonnenter

Thyborøn får nyt maritimt museum - Kystcentret er solgt til folkene bag Sea War Museum

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Lagt på is: Det er slut med Heidis friske fisk

Leder For abonnenter

Det er helt oplagt: Selvfølgelig skal de unge på plejehjem

Navne

Lotte vil hjælpe dem, der ikke er der, hvor de gerne vil være i livet

Holstebro

Søren Gade har selv prøvet at være gruppeformand, og han har store forventninger til Danielsen

Alle blå partier vil afskaffe kravet om mundbind

Lemvig For abonnenter

Leder om ny ungarbejder: Mathilde er med til at skabe stjernestunder for de ældre

Debat

Klumme: Energihævneren - en ny superhelt

Holstebro For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Erhverv

Karsten opfandt berømt slogan for 30 år siden: - Jeg fik en flaske gammel dansk og et diplom

Henrik har lavet en elpris-udsigt: - Den er lige så sikker som vejrudsigten, og fredag ser dyr ud

Lemvig

Coronasmitte eksploderer i Lemvig: Krydser markant milepæl for første gang

Lemvig For abonnenter

15-årige Mathilde arbejder på plejehjem: Jeg kan mærke jeg gør en forskel for dem her

Lemvig

To nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til forfatterpar

Annonce