Læserbrev

LGBT. Alle sammen sammen

Privatfoto: 3F-Vest

Debat: 3F´erne arbejder hver dag for at holde Danmark sammen. Vi arbejder fra tidlig morgen til sen aften – ja, faktisk arbejder vi døgnet rundt. Vi arbejder for at væksten kan fortsætte. Vi arbejder for at det hele kan hænge sammen. Vi arbejder for uddannelse og efteruddannelse. Vi arbejder for fremtidens Danmark. Vi arbejder for, at alle der gør en indsats, kan gøre det under ordentlige forhold. Vi arbejder for sund konkurrence på lige vilkår. Vi arbejder for et sundt arbejdsmiljø. Vi tror på, at der skal være plads til alle, der vil arbejde, som vi arbejder. Lige meget om man er ung, erfaren eller meget erfaren. Vi arbejder for ordentlige arbejdsforhold, hvor ingen skal stå alene – vi arbejder for os alle sammen. Undersøgelser viser, at knap halvdelen af alle LGBT+ personer ikke er åbne om deres kønsidentitet eller seksualitet på deres arbejdsplads. Knap en fjerdedel af alle LGBT+ personer er ikke engang åbne overfor deres nærmeste kolleger. Derfor skal vi alle være med til at arbejde for LGBT+ personers tryghed, trivsel og reel mulighed for åbenhed. Lad os sammen skabe inkluderende arbejdspladser for alle. Det er det, der kendetegner 3F Vest - Der er plads og rum til alle: Alle sammen sammen!

0/0
Annonce
Søndag ifølge For abonnenter

Søndag ifølge chefredaktøren: Forældrene har - heldigvis - stadig selv ansvaret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ikke blot starten på et byggeri - men på udvikling i hele området

Holstebro

Vokseværk: 255 nye sommerhusgrunde på vej ved Fjand

Holstebro

56 afskediget hos stort jernstøberi

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

Læserbrev

Lars Larsen. Tak for din måde at være på, Lars

Debat: Tak for tiden før Jysk. Tak for 14 år som leverandør. Tak for 16 år som leder af et af projekterne. Tak for din evne til at skabe tillid blandt kunder og medarbejdere. Tak for 30 års samarbejde. Uden skriftlige aftaler. Tak for evnen til at holde et mål, og få andre til at go for it. Tak for din vilje til at afsøge nye muligheder. Også ikke brugbare. Hele tiden videre, videre... Du har oplevet problemer, som alle andre iværksættere. Som iværksætter har du også erfaret, når noget blev valgt til. Blev noget andet samtidigt valgt fra. Jysk blev dit barn. Et barn som du gav alle døgnets timer i en lang periode. Du disruptede en branche, før det blev opfundet. Du havde evnen til at se, hvornår du skulle have tilført viden. Økonomi og organisation. Og du havde evnen til at få fat på de bedste. Du fik den respekt og anerkendelse, du havde krav på, som du havde søgt siden barndommen. Skoene, du efterlader er store. Men du har fundet dem, der kan og skal udfylde dem. Købmand har du altid været. Du fortalte engang om skoletiden i Hurup. Når makrelstimerne kom. Smed I bøgerne. Cyklede ud for at fange makreller. Ryge dem i en tønde. Så var de klar til salg. Du skrev i 2004 foran i din biografi til mig: "Tak for mange års godt samarbejde. Og din måde at være på". Nu siger jeg. Tak i lige måde, Lars. Ære være dit minde.

Lemvig

Anlæg udvides med 1100 kvadratmeter og ny rørledning føres over fjorden: Spildevand fra Lemvig skal pumpes videre til Harboøre

Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

112

Brandmænd kæmpede 18 timer for at få slukket brand: Reddede 80 svin

Indland

Lars Larsen startede karrieren som rullende gardinmontør

Annonce