Annonce
Kultur

LGF skal finde ny forretningsfører

Efter nytår stopper Leif Clausen som forretningsfører i Lemvig GF. Arkivfoto: Jesper Lundsgaard

Lemvig: Lemvig GF skal på udkig efter en ny forretningsfører.

Leif Clausen, der har stået for administrationen i foreningen siden 2016, har valgt at sige sin stilling op, da han har nået folkepensionsalderen.

- De seneste fire-fem forretningsførere har alle været ansat på fuld tid, mens min stilling har været på 20 timer ugentligt. Samtidig har der været stort set de samme arbejdsopgaver, og derfor er min arbejdstid hovedsageligt gået med at løse praktiske opgaver i stedet for at bevare overblikket. Samtidig er min kone også stoppet med at arbejde, og derfor synes jeg, at foreningen fortjener, at man har en forretningsfører, der er på fuld tid, siger Leif Clausen om sit stop.

Hanne Sig Weibel, der er formand for Lemvig GF, tager beslutningen til efterretning.

- Leif har været og er en god ressource for os, og han er på mange områder en klog og dygtig mand. Jeg håber, at vi også fremover kan drage nytte af ham som frivillig, siger Hanne Sig Weibel.

Med Leif Clausens stop regner Lemvig GF med at ændre i stillingsbeskrivelsen.

- Vi har i vores stillingsopslag valgt at sætte arbejdstiden op til mellem 30 og 37 timer i ugen, og det giver en større fleksibilitet. Men Leif har samtidig givet tilsagn om, at han er så fleksibel i sin opsigelse, at han gerne vil være med til at hjælpe en ny medarbejder i gang, siger Hanne Sig Weibel.

Hun håber, at den nye forretningsfører kan tiltræde 1. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Skød salut i mindeparken

Annonce