Annonce
Sport

Ligadebut med to nederlag, men positive takter

Aksel Andersen (billedet) og resten af Lemvig BKs ligadebutanter må vente lidt på den første sejr. Sæsonens to første kampe blev begge tabt. Foto: Morten Stricker
Lemvig BK gjorde en fin figur i holdets to første kampe i landets bedste række, selvom begge blev tabt.

Lemvig: Umiddelbart skulle man tro, at to nederlag ikke var den bedste måde at åbne sæsonen på.

Men det var heller ikke den værste. I Lemvig BK ved de godt, at de er den nye dreng i klassen, og først skal vende sig til at spille på højeste niveau i Søren Søgaard Ligaen efter forårets oprykning.

- Man kan godt have håbet på et lidt lykkeligere resultat end to nederlag, men det kunne også være gået værre. Vi fik på ingen måde en snitter, men spillede lige op med vores modstandere, fortæller holdleder Bent Kryger, der selv er en af de fire spillere på holdet.

Lørdag blev det til et 6-2 nederlag til Helsingør, mens det søndag blev til et 5-3 nederlag til BK Søborg i en meget tæt kamp.

Annonce
- Man kan godt have håbet på et lidt lykkeligere resultat end to nederlag, men det kunne også være gået værre. Vi fik på ingen måde en snitter, men spillede lige op med vores modstandere, fortæller holdleder Bent Kryger, der her ses i aktion ved bord 2. Foto: Morten Stricker

Direkte uheldige

- Søborg-kampen var, som resultatet siger tæt, og i den første kamp mod Helsingør var vi direkte uheldige med ikke at få et point, forklarer Bent Kryger.

På positivsiden nævner holdlederen også, at holdet satte ny klubrekord i point, ligesom både Johannes Holm og Dennis T. Graversgaard på imponerende vis snittede over 100 point hver.

Og så var det lidt af en oplevelse at prøve, hvad det vil sige at spille med de bedste i kongeriget.

- Man kunne godt mærke, at det nu er de store drenge, vi spiller med. De laver bare ikke ret mange fejl, og hvis du selv laver en, så bliver den altså straffet, fortæller Bent Kryger.

Lemvig BK - Helsingør SBK 2-6

Lemvig BK - BK Søborg 3-5

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

HF vil bruge festsal til undervisning

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Lemvig

Gymnasium genåbner i etaper

Lemvig

Har flere planer klar til dimission

Annonce