Annonce
Sport

Ligaoprykkere fortsætter oprustningen med stregspiller fra Holstebro

Caroline Svarre i aktion for Holstebro Håndbold. Næste sæson bliver stregspilleren en del af en trio på den position i Ringkøbing Håndbold. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Ringkøbing Håndbold har skrevet kontrakt med stregspilleren Caroline Svarre, der skifter til klubben fra Holstebro Håndbold.

Ringkøbing: For onsdag formiddag blev det afsløret, at 23-årige Caroline Svarre, der har kontraktudløb i Holstebro Håndbold, ligesom Julie Holm fortsætter karrieren hos ligaoprykkerne fra Ringkøbing Håndbold.

- For mig er det vigtigt at have tre stregspillere i truppen. Tidligere har vi haft en af vore stregspillere ude i en periode med en skade, og det gør bare, vi ikke kan træne ordentligt, når der kun er en stregspiller til rådighed. Derfor vil jeg gerne have tre, hvis uheldet er ude, forklarer cheftræner Jesper Holmris om valget.

Af samme grund arbejder klubben i øjeblikket på at få lavet aftale med en tredje målvogter.

Annonce

Caroline Svarre fik sin håndboldopdragelse i Skanderborg Håndbold, hvor hun allerede som ungdomsspiller fik ligadebut.

Masser af ligaerfaring

De seneste tre sæsoner har Caroline Svarre spillet i Holstebro Håndbold, som det hedder nu. Allerede tilbage i januar meldte klubben ud, at Caroline Svarre skulle stoppe efter denne sæson i forsøg på at få mere spilletid i en anden klub.

- Personligt vil jeg gerne fortsætte min gode udvikling i begge ender af banen, hvorfor jeg ser Ringkøbing Håndbold som et rigtig godt match. Det er mit klare indtryk, at det er en klub med gode værdier, familiært sammenhold og stærk træningsmoral, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af, siger Caroline Svarre i en pressemeddelelse fra Ringkøbing Håndbold.

Efter tre lærerige år i Holstebro føler stregspilleren sig klar til at indtage en større rolle og hjælpe med at etablere hendes nye klub på øverste hylde.

- Jeg har fulgt pigernes flotte kamp for at vende tilbage til ligaen. Med min fysik og ærgerrighed vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at Ringkøbing Håndbold igen bliver en fast del af Bambusa ligaen, siger Caroline Svarre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce