TTH Damer

Lige ved og næsten i sidste slutspilskamp: Det er mega ærgerligt

Lærke Christensen og resten af TTH-holdet havde inden mandagens opgør ikke det store at spille for, men derfor leverede holdet alligevel en fin præstation på en af de sværeste udebaner. Foto: Morten Stricker
TTH Holstebro var i førersædet i langt størstedelen af kampen mod NFH, men måtte til sidst se sig slået i sæsonens sidste slutspilskamp til stor ærgrelse for en flittigt scorende bagspiller.

Nykøbing: Det var ikke en af de kampe, som på forhånd kunne regnes som en af dem, der skulle give to point.

TTH Holstebro havde intet at spille for, de skulle på en af sæsonens længste udebaneture i et sommervejr, som for alvor havde gjort sit indtog over Danmark 2. påskedag.

På den anden side stod Nykøbing-Falster Håndbold, som skulle vinde, hvis de ville bevare muligheden for at komme i semifinalen. Det påvirkede dog ikke motivationen for en godt spillende Lærke Christensen og resten af TTH-holdet.

- Vi ville rigtig gerne have sluttet af med point, og så ville vi selvfølgelig gerne undgå at blive kørt helt over. Samtidig så havde NFH alt at spille for, så det kunne da være sjovt at spille en rolle, når der skulle uddeles semifinalepladser, siger Lærke Christensen, som lavede fem mål på otte forsøg.

Det så længe ud til, at TTH Holstebro skulle tage sit førte slutspilspoint i denne sæson. De kunne gå til pause foran med 11-14, og den føring holdt de langt inde i 2. halvleg, men de måtte til sidst se sig slået af de gulklædte fra Nykøbing.

- Det er mega ærgerligt. Vi havde godt styr på dem, men vi var simpelthen ikke skarpe nok i 2. halvleg, og det kom til at koste, siger Lærke Christensen.

Kampen i tal

Nykøbing Falster Håndbold - TTH Holstebro 27-25 (11-14)

Håndboldligaen, slutspil

Stillinger undervejs: 3-1, 4-4, 6-5, 8-8, 9-11, 11-14, 13-15, 16-18, 16-20, 20-21, 23-23, 27-25

Mål, NFH: Lærke Nolsøe 7, Dione Housheer 6, Sofie Olsen 4, Emelie Westberg 4, Kristina Kristiansen 3, Anna Lagerquist 2, Isabella Jacobsen 1.

Mål, TTH: Lærke Christensen 5, Sarah Stougaard 5, Mathilde Neesgaard 4, Kaja Kamp 3, Laura Jensen 2, Line Toftgaard Frandsen 2, Caroline Svarre 1, Sofie Brems Østergaard 1, Emilie Bastrup Bertelsen 1, Inger Smits 1.

Udvisninger: NFH 3, TTH 4.

Tilskuere: 1324 i Power Arena, Nykøbing F

God læring

Damerne fra TTH Holstebro mangler nu blot en pokalkamp mod Vendsyssel, før sæsonen er helt afrundet.

Selvom det ikke blev til point i slutspillet, så er der stadig meget positivt at tage med fra sæsonen ifølge den høje bagspiller.

- Der var ikke mange, som havde regnet med at vi overhovedet ville gå med i slutspillet. Vi er rigtig mange unge spillere på holdet, og jeg er sikker på, at kampe som dem her er med til at udvikle os og tage os videre til næste niveau, siger Lærke Christensen.

Pokalkampen mod Vendsyssel spilles på udebane den 7. maj, og herefter åbner svingdøren endnu engang på holdet. Lærke Christensen er dog en af dem, som også er at finde på holdet til næste sæson.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

Sport

Verdensholdet er tilbage i det vestjyske

TTH Damer For abonnenter

Krautmeyer: - En succes har sæsonen vel ikke været

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent står på ønskesedlen i TTH

Annonce