Annonce
FCM

Linde-talent skal deltage i prestigefyldt turnering i Brasilien

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Porto Alegre: I efteråret var teenageren Tobias Damtoft fra Vejrumstad, der oprindeligt spillede for Linde Boldklub inden han rykkede videre til FC Midtjylland, med på bænken i ulvenes pokalnederlag til Fremad Amager.

Mens det ikke blev til spilletid ved den lejlighed, synes mulighederne bedre de kommende dage, hvor Damtoft sammen med resten af FCMs U19-hold er rejst til Porto Alegre i Brasilen. Her skal holdet deltage i Copa Internacional Ipiranga, der regnes for at være den mest prestigefyldte U20-turnering på det sydamerikanske kontinent.

- Det er en rigtig spændende turnering med unikke udviklingsmuligheder. Vi skal møde dygtige hold i andre fodboldkontekster og kulturer, og det er en fremragende mulighed for at vise vores spillere frem på den store scene, fortæller U19-cheftræner Henrik Jensen til FC Midtjyllands hjemmeside.

FCM er placeret i gruppe B med Club Atlético Nacional S.A. fra Colombia og Club Atlético Talleres fra Argentina, samt de brasilianske klubber Clube Atlético Mineiro og Sport Club Internacional.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

14-årig død efter ulykke

Lemvig

Kørte med promiller i blodet

Lemvig

Kirke var til salg i seks dage

Lemvig

- Vi har planer om et legeland

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

Larm og ballade i Lemvig by

Annonce