Annonce
Navne

Lions-tulipaner giver både glæde og gavn

Tulipan-aktiviteten giver Lions-klubben et overskud på godt 50.000 kroner, der primært anvendes til en forebyggende indsats. PR-foto

Holstebro: - Tak til dem som købte buketter og til alle Karoline-pigerne som altid stiller op. Vi havde den mest fantastiske dag, da alle bliver glade for at få blomster.

Fortæller Jette Christensen fra Lions Club Holstebro Karoline har, der netop har været rundt med 680 buketter gule tulipaner.

Hvert år før påske sælger LC Karoline tulipanbuketter til 100 kroner. De sælges primært til butikker, restauranter og erhvervsdrivende i Holstebro.

Det er et led i et landsdækkende initiativ for at forebygge misbrug eller mistrivsel hos børn og unge i lokalområdet.

Når tulipanerne og flaget er betalt, går resten ubeskåret til uddeling.

- Vi betaler selv kørsel, forplejning og andre udgifter under aktiviteten. Derfor er vi utrolig stolte af, at vi år efter år kan indsamle omkring 50.000 kroner, som vi så uddeler til bl. a. kursus for lærere i vores samarbejde med SSP i Holstebro (Skole – Sociale myndigheder – Politi, red.) siger Jette Christensen.

Midlerne går også til svage unge, bl .a. sproggrupperne, børnehjemmet og i arbejdet i boligområdet Trekanten.

Annonce
Rune Bach, som er medejer af Diskotek EASTEND og Tobaksfabrikken, er en af de faste købere af tulipan-buketterne. Han får her årets tulipaner overrakt af Lotte Brændgaard. PR-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce