Annonce
Lemvig

Livreddere har pakket sammen for i år

Livredderne i Thyborøn har pakket sammen for i år efter knapt to måneders indsats på stranden. Arkivfoto: Morten Stricker
TrygFondens livreddere slap i år for at skulle ud i livreddende aktioner på stranden i Thyborøn

Thyborøn: I onsdags pakkede livredderne fra TrygFonden deres udstyr sammen på badestranden i Thyborøn og lukkede badesæsonen af for i år.

Det var andet år i træk, at TrygFonden har haft livreddere på stranden hen over sommeren, og livredderne har været godt beskæftiget, siden de 28. juni satte sig op i livreddertårnet for første gang i denne sommer.

Heldigvis skulle livredderne ikke ud i livreddende aktioner i år, men 56 gange måtte man træde til ved førstehjælpsaktioner. De består i eksempelvis at behandle snitsår eller skader, efter badende har været i berøring med brandmænd, insektstik, forstuvninger eller dehydrering, skriver TrygFonden i en pressemeddelelse.

111 gange måtte livredderne ud i forebyggende aktioner. Her har de været på vandet for eksempelvis at advare de badende mod at tage en luftmadras med i vandet ved fralandsvind eller få dem til at svømme tættere på land.

Desuden har der været 1386 oplysende indsatser, hvor livredderne har været i kontakt med badegæsterne, hvor de kunne fortælle om lokale forhold på stranden, hvad man skal være opmærksom på i vandet, eller oplyse om de fem baderåd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mobile fabrikker over hele verden

Annonce