Annonce
Lemvig

Livreddere i aktion på land: Kaldt ud til hjertestop i privat hjem

Tryg-Fondens livreddere blev i sidste uge kaldt ud til en livreddende aktion på land i Thyborøn. Arkivfoto: Mikkel Jezequel
Annonce

Thyborøn: For tredje år i træk har livredderne fra Tryg-Fonden indtaget badestranden i Thyborøn.

Men selv om livreddernes arbejdsområde primært er at holde øje med de badende og skabe sikkerhed på stranden, kan livredderne også bruges til andre opgaver.

Fredag i den forgangne uge blev livredderne kaldt ud til et hjertestop hos en kvinde i en privat bolig i Thyborøn, oplyser Tryg-Fonden i en pressemeddelelse. Der er dog ingen oplysninger om kvindens tilstand efterfølgende.

Aktionen i Thyborøn var én af i alt fire livreddende aktioner, som livredderne ved de danske strande måtte ud på i den forgangne uge. På Bellevue Strand i Hellerup nord for København var livredderne også på arbejde i en aktion, der ikke havde noget med badning at gøre. De blev kontaktet af en kvinde, der klagede over kraftige hovedsmerter, og en tilkaldt ambulance kørte hende på sygehuset med mistanke om en hjerneblødning.

Livredderne var også i aktion på Balka Strand på Bornholm, hvor livredderne fik øje på to personer på et SUP-board, der var i vanskeligheder omkring 300 meter fra stranden.

I Grenaa opdagede livredderne en ældre mand, der havde svært ved at komme op ad vandet, og han blev eskorteret i land.

Ud over den livreddende aktion på land havde livredderne i Thyborøn to førstehjælpsaktioner, to forebyggende aktioner samt 126 oplysende indsatser i den seneste uge, skriver Tryg-Fonden i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

CrossEyes i Lemvig har fået mere plads

Annonce