Annonce
Erhverv

Lokal B&O-lærling får pris i København

Bjørn Holm fra Thyholm er blandt prismodtagerne, når ML-Prisen 2019 uddeles fredag i København. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Thyholm: Automatiktekniker Bjørn Holm fra Thyholm er blandt prismodtagerne, når ML-Prisen 2019 uddeles fredag i København. Det skriver Industriens uddannelser i en pressemeddelelse.

Det er 17. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddeler ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge, som blandt andre beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) vil være med til at hylde.

Alle 25 prismodtagere har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen.

Bjørn Holm har gået på Mercantec og været i lære hos Bang & Olufsen A/S. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden i fællesskab. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Bjørn har fra første dag i lærlingeforløbet vist, at han virkelig brændte for at lære alt det, der hører til uddannelsen – og lidt mere til. Han er dybt engageret i opgaveløsningen og dygtig til at bruge alle tilgængelige kilder til at indhente oplysninger om en specifik problemstilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce