Annonce
Lemvig

Lokal fuldmægtig er ansat i advokatfirma

Erik Jegbjerg er ansat som advokatfuldmægtig i Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft i Lemvig.              

39-årige Erik Jegbjerg startede den 15. august i Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft i Lemvig

LEMVIG: Erik Jegbjerg stammer fra Thyborøn, og han har da også først taget en skibsførereksamen, som har bragt ham rundt på de syv verdenshave som styrmand hos A.P. Møller Mærsk, hvor han var i 12 år.

- Mens jeg var styrmand, læste jeg også jura og valgte efter kandidatuddannelsen at gå i land. Jeg blev i stedet gymnasielærer og underviste i erhvervsret på Uddannelsescenter Holstebro, men også i perioder på først Lemvig Handelsskole og siden Lemvig Gymnasium, da ungdomsuddannelserne i Lemvig blev fusioneret, fortæller Erik Jegbjerg, der har boet i Lemvig i cirka 10 år.

- Jeg var egentlig glad for at undervise, men jeg har altid haft lyst til at arbejde i advokatbranchen for at prøve kræfter med mit fag i den virkelige verden, siger Erik Jegbjerg.

Som advokatfuldmægtig er Erik Jegbjerg i en uddannelsesstilling, der sigter mod, at han i løbet af tre år får sin bestalling som advokat.

- Rent formelt er Asger Toft min principal, og det betyder, at jeg for eksempel kan møde i retten på hans vegne. I det daglige har jeg en god sparring med både Allan Møller og Asger Toft om juridiske spørgsmål, så jeg har som mål at få erfaring og viden i løbet af de tre år, så jeg til den tid kan skrive advokat på visitkortet, siger Erik Jegbjerg.

Han ser det som en stor styrke, at han kender lokalområdet ganske godt.

- Jeg synes, at det er vigtigt at være en del af det lokalsamfund, som man nu engang arbejder i, og jeg kan slet ikke se mig selv på et stort kontor i for eksempel København. Vores opgave på advokatkontoret er jo at varetage vore klienters tarv med rådgivning og vejledning i forhold til lovgivningen. Som underviser har jeg været vant til at "oversætte" jura til almindelig dansk - og det samme forhold gør sig på en måde gældende vedrørende de sager, vi påtager os i dagligdagen, siger Erik Jegbjerg, der har fået en god start i det lokale advokatfirma på havnen i Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Struer

Kongen og Den hvide Kenyaner i nyt eventyr

Annonce