Annonce
Navne

Lokal gymnast sætter barren højt

Martin Wisgaard Nissen. Pressefoto
Martin Wisgaard Nissen er ny mand i Hvidbjerg Banks afdeling i Holstebro.
Annonce

Holstebro: Den 22. juni træder Martin Wisgaard Nissen ind ad døren hos Hvidbjerg Bank Holstebro for at varetage jobbet som privat- og erhvervskunderådgiver for en række af bankens kunder. Martin kommer med mere end ti års erfaring fra bankverdenen og med et solidt lokalkendskab, da han er både født og opvokset i Holstebro.

- Jeg ser frem til mit nye job i en lokal bank, der har værdier, jeg kan stå inde for. Det er noget med at være nede på jorden og arbejde i øjenhøjde med sine kunder. Jeg glæder mig også over at arbejde i en bank, der virkelig fokuserer på de tætte relationer til kunderne, som netop er en af Hvidbjerg Banks styrker, fortæller Martin.

Martin er 32 år, nygift og har en søn på halvandet år.

Han er sportsmand, dyrker især gymnastik på højt plan og har været gymnastiktræner. Derudover har han et tillidshverv som kasserer i den lokale afdeling af DGI. Så både nye og eksisterende kunder i Hvidbjerg Bank Holstebro kan forvente en bankrådgiver, som både kan og vil stå på hovedet for sine kunder.

- Der er vækst i Hvidbjerg Bank, og det gælder også i Holstebro, siger afdelingsdirektør John Schøtt, og fortsætter:

- Derfor er det så vigtigt, at vi får udvidet vores team, så vi kan opretholde den personlige service, vi efterhånden er blevet kendt for. Med Martin i afdelingen er jeg overbevist om, at vi får en stærk medarbejder, der kommer til at passe godt ind i teamet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce