Annonce
Erhverv

Lokal virksomhed: Vi er kommet godt igennem et år med corona

Brian Slot, direktør for IBG Erhvervsbyg i Lemvig: Ved fælles hjælp og god hygiejne har vi stort set undgået smittetilfælde på vores pladser rundt omkring i Danmark. Foto: IBG
Byggevirksomheden IBG kan konstatere, at det har været et godt år, hvor der har været rigtig travlt

Lemvig: Generelt har byggebranchen haft det godt i 2020, hvor coronaen har huseret, og sådan har det også været hos virksomheden IBG i Rom ved Lemvig.

IBG er totalentreprenør med egen anlægsafdeling.

- Vi har haft rigtig travlt hele året i både anlægs- og erhvervsbyg-afdelingen, siger Brian Slot, direktør i IBG Erhvervsbyg.

- Ud over at det går godt i branchen, er vi gode til at tilpasse os situationen og være omstillingsparate. Det kræves ofte, når vi arbejder med et nyt projekt – uanset om der er er corona eller ej.

Samtidig har der ikke været de store problemer med smitte blandt virksomhedens cirka 70 medarbejdere.


Det ser også rigtig positivt ud for 2021. Vi har travlt som aldrig før, især inden for erhvervsbyg-segmentet

Brian Slot, direktør, IBG Erhvervsbyg


- Ved fælles hjælp og god hygiejne har vi stort set undgået smittetilfælde på vores pladser rundt omkring i Danmark.

IBG har i løbet af 2020 blandt mange andre projekter arbejdet på byggeri af skole, domicil, flere vindmølleprojekter og en ny park på Slagterigrunden i Holstebro.

Annonce

Leder efter projektledere

- Det ser også rigtig positivt ud for 2021. Vi har travlt som aldrig før, især inden for erhvervsbyg-segmentet, og vi leder lige nu efter projektledere, da vi har fået flere spændende sager ind den seneste tid, fortsætter Brian Slot.

Blandt de nye sager er flere domiciler i Aarhus området, og så er der gang i byggeriet af flere padelhaller blandt andet her i Lemvig, hvor IBG er medinvestor på Nordvestjyllands største padelcenter, Jysk Energi Boxen, der lige nu opføres ved Ringkøbingvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce