Annonce
Struer

Lokale efterskole-piger vandt DM i fodhold

Lyngs Idrætsefterskoles pigers først hold, som har vundet efterskolernes DM i indendørs fodbold i A rækken. Bagerst: Kathrine Olsen Vildbjerg, Cecilie Tønnesen Holstebro, Mette Mortensen Struer, Cecilie Kruse Holstebro, forrest: Julie Lind Holstebro, Sissel Villadsen Viborg. Pressefoto

Flere piger fra Holstebro og Struer var med, at elever fra Lyngs Efterskole vandt danmarksmesterskabet i både A- og B-rækken ved efterskole-pigernes dyst.

Lyngs: Fire piger fra Holstebro og Struer, som går på Lyngs Efterskole, har været med til at vinde danmarksmesterskabet i indendørsfodbold for efterskoler.

Efterskoleelverne fra Lyngs Efterskole imponerede faktisk dobbelt, idet de fire piger og deres holdkammerater vandt Danmarksmesterskaberne i indendørs fodbold for efterskoler i både A og B rækken.

Efterskolen beskriver det som en fantastisk dag. Første holdet vandt samtlige af deres kampe, hvor den hårdeste var i kvartfinalen mod Hjemly Efterskole fra Fyn.

- Her vandt vi 5-2 i en kamp, hvor pigerne spillede godt og udviste stor vilje og fokus, fortæller Keld Østergaard, pigernes stolte træner i en pressemeddelelse.

Finalen var mod Gørlev Idrætsefterskole, som var mestrene i den sjællandske indendørs fodboldturnering. Har vandt pigerne fra Lyngs Idrætsefterskole 6-1.

Andet holdet, som altså spillede om B-mesterskaberne, slog BGI i semifinale. Men de måtte igennem en nervepirrende forlænget spilletid i finalen mod Hjemly Efterskole.

- Vore piger var rigtige dygtige rent teknisk, men det var deres evne til at holde nerverne i ro og spille klogt i den forlængede spilletid, der gjorde, at de i sidste ende hev sejren hjem, fortæller Keld Østergaard.

Hemmeligheden bag dobbelt sejren kan man måske finde i, at man på Lyngs Idrætsefterskole tage fodbolden seriøs både for drenge og piger. Både drenge og pigehold undervises på den samme professionelle kunstgræsbane, så de kan træne året rundt af de samme kompetente trænere. Heriblandt Keld Østergaard, som har UEFA A-licens og udover sit job som træner på lyngs Idrætsefterskole også er sportschef for pige/kvinde elite i Vildbjerg.

Generelt går det godt for pigeholdet på Lyngs Idrætsefterskole, fortæller Keld Østergaard: Målscoren i de 13 kampe, holdet har spillet indtil nu, er på 76-7 og alle 13 kampe er vundet.

Da pigerne vendte sejrrige hjem, blev de fejret på behørig vis af deres kammerater på skolen.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Handicappris til Evald Skov Jensen: Hjælper Henrik med at svømme 30 baner

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Flyttede fra København til Ferring og i fuld vigør: - Jeg egner mig ikke til at sætte mig hen og være pensionist

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Skal vi bringe billedet af en butikstyv for at hjælpe politiet?

Sport

Islandsk EM-målmand til Lemvig-Thyborøn

Lemvig

Soldater og beredskabsfolk skal coronateste i det midtjyske

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Lemvig For abonnenter

Dejligt med stigende oksekødspriser, men jeg har dem også, fordi jeg kan lide at se på græssende kreaturer

Kultur

Det var ikke for sjov: De ville pumpe Venø Bugt tør for vand

Kultur

Corona-chok i Lemvig: Julemanden kommer ikke i år...

Vestjylland

Spurgt på gaden: Oplever du, at der stadigvæk er problemer med sexchikane på arbejdsmarkedet?

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Lemvig

Pandemien gjorde bus-forsøg til en fiasko

Vestjylland For abonnenter

Du vender dig og ser efter dem på gaden, og du spørger ind til lige præcis, hvor høje de er: Kom med på den anden side, og hør historierne fra dem med lidt længere lemmer end andre

Lemvig

Der mangler personale: Kommunen beder de pårørende om hjælp til at give de ældre en god jul

Annonce