Annonce
Holstebro

Lokalhåndbog er blevet mere populær

Finn Bach, som er formand for udvalget bag lokalhåndbogen, glæder sig over, at opslagsværket udgives for 29. gang. - Vi bruger mange ressourcer på hele tiden at forny bogen og fortsat gøre den til det omfattende opslagsværk, som den efterhånden er blevet til. Vi håber også, at mange tager sig tid til at se bogen igennem og blive inspireret til at tage på en af turen, siger Finn Bach, der på billedet sidder med årets udgave. Pressebillede
Annonce

Aulum: Lokalhåndbogen Aulum-Haderup 2021 er et opslagsværk med alverdens oplysninger fra det omkringliggende område.

Aulum Y'Men's Club har netop udgivet bogen for 29. gang. Og i denne omgang er der flere sider at bladre igennem.

- I år er håndbogen udvidet med 13 sider med tekst og billeder fra områdets mejerier gennem tiderne. Et meget omfattende researcharbejde er mundet ud i et flot og illustrativt afsnit, siger Ejvind Dahl fra Aulum Y'Men's Club i en pressemeddelelse.

Han står for annoncesalget til bogen, og derfor er han naturligvis glad for, at håndbogen er steget i popularitet over årene.

- Bare over de seneste fem år er vores oplag steget fra 3000 til nu godt 3700 styk. Dels fordi der er øget efterspørgsel i lokalområdet, men også fordi folk i Vildbjerg gerne vil have den. Lokalhåndbogen husstandsomdeles i Aulum-Haderup-området, ligesom en pæn del uddeles i Vildbjerg, siger Ejvind Dahl, der også fortæller, at bogens forslag til lokale oplevelser i øjeblikket er særligt populære på grund af corona-situationen.

Lokalhåndbogen kan hentes digitalt via: www.aulum.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce