Annonce
Sport

Lokalt talent har skrevet kontrakt med HH

Tea Thomassen Hein fortsætter i Holstebro Håndbold, som hun har skrevet en to-årig ungdomskontrakt med. Foto: Morten Stricker

Holstebro: Hun har allerede fået ligadebut i denne sæson, scoret sit første ligamål og nu har hun underskrevet en to-årig ungdomskontrakt med Holstebro Håndbold.

Tea Thomassen Hein er den næste i rækken af spillere, som skal udgøre fremtiden i klubben.

Hun er et lokalt talent, som har fået sin håndboldopdragelse i Mejdal og været omkring Holstebro Elitesport.

- Jeg glæder mig til nogle spændende år i Holstebro Håndbold. Det miljø, der er blevet opbygget, og som jeg har været en del af, siden jeg i 7. klasse begyndte på Holstebro Elitesport, egner sig godt til mig. Derfor er jeg som spiller glad for, at spillere udefra også kan se dette miljø, og jeg kan ikke vente med at skulle spille sammen med dem, siger Tea Thomassen Hein i en pressemeddelelse.

Den 17-årige rapfodede playmaker er i gang med sit andet år på Holstebro Handelsgymnasium, hvor hun har valgt en linje, der kan kombineres med håndbolden og når hun samtidigt har fået lov til at smage på ligahåndbolden er hun efterhånden et sted, hvor håndboldglæden bobler.

- Den seneste tid har jeg været så heldig, at få lov til at træne med ligaholdet, og det har været en fantastisk mulighed og oplevelse, som allerede nu har udviklet mig meget, siger Tea Thomassen Hein

- Det har samtidigt givet mig mulighed for at møde alle de fantastiske mennesker på og omkring holdet. Så jeg kan ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer her i klubben, afslutter hun.

Tea Thomassen Hein tilslutter sig dermed Camilla Vinding Pedersen, Wilma Krautmeyer, Julie Bjerregaard, Mathilde Høy Troelsen og Nanna Rasmussen, som også er en del af talentprojektet og har underskrevet to-årige ungdomskontrakter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Nu også kviktest i Thyborøn

Annonce