x
Annonce
Lemvig-Thyborøn

LTH henter Skive-profil: Vi har gået og manglet en Damgaard på holdkortet

Damgaard-familien har stolte traditioner i Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor Thomas' storebror Andreas og fætter Matias har været spillere, mens onklen Arne i flere år har fungeret som cheftræner. Arkivfoto: Morten Stricker
Lemvig-Thyborøn Håndbold har indgået en tre-årig kontrakt med bagspilleren Thomas Damgaard, som er købt fri af 1. divisionsklubben Skive.

Lemvig: Efter ønske fra cheftræner Anders Thomsen har sportschef Lars Broe banket på døren hos Skive fH i 1. division og købt den 20-årige bagspiller Thomas Damgaard fri af sin kontrakt med skibonitterne .

- Vi har jagtet Thomas i et stykke tid, også i hans Holstebro-tid. Gennem længere tid har vi været på jagt efter en tilføjelse til bagkæden til den kommende sæson, og hver gang jeg har bragt et navn i spil for Anders Thomsen, har han vendt tommelfingeren ned og spurgt, om jeg da ikke bare kunne hente Thomas Damgaard, og nu er det så lykkedes at få ham til Lemvig.

Damgaard kan både bruges på backen og som playmaker, og har indgået en tre-årig kontrakt med Lemvig-Thyborøn. Samtidigt udfylder han et tomrum, der var opstået i klubben, der de seneste par år har vinket farvel til onkel Arne Damgaard som træner og Thomas' storebror Andreas Damgaard.

- I denne sæson har det føltes lidt underligt, at der ikke længere stod Damgaard et sted på vores holdkort, for det har vi jo været vant til. Men det retter vi så op på til næste sæson, siger Lars Broe.

I skrivende stund har LTH dermed kontrakt med fire højrehåndede bagspillere til næste sæson i Thomas Damgaard, Mads Thymann, Mark Nikolajsen og Christian Holm. Derudover er klubben ifølge sportschefen også i dialog med Rasmus Porup om en forlængelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Akvarium bløder under lukning

Lemvig

Politiet jagtede bil i Klosterheden

Lemvig

Kommunen går fortsat fri af corona

Lemvig

Kendte navne til klimamøde for børn

Annonce