Annonce
Sport

LTH henter spændende ung nordmand: - Jeg er ret sikker på, at vi har gjort et scoop

Fredrik Clementsen er ny stregspiller i Lemvig-Thyborøn Håndbold på en to-årig kontrakt fra sommeren 2022. Han kommer fra Bergen Håndball i Norge, hvor han var anfører. Pressefoto
Den 24-årige norske stregspiller Fredrik Clementsen skifter til sommer til Lemvig-Thyborøn Håndbold på en to-årig kontrakt.

Lemvig: Mens spillere og trænere har været sendt hjem på en kort vinterferie, har der været travlt på kontoret i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Her arbejdes der på højtryk på at sammensætte et slagkraftigt mandskab til næste sæson. En af brikkerne i det puslespil, bliver den 24-årige norske stregspiller Fredrik Clementsen, som kommer til Lemvig fra Bergen Håndball på en to-årig kontrakt.

- Fredrik passer perfekt ind i vores bestræbelser om at tiltrække spillere med ønsket, talentet og potentialet til at udvikle sig til at blive bærende spillere i de danske topklubber og de gange det sker, glæder vi os over at have været med på vejen, fortæller sportschef Lars Broe i en pressemeddelelse.

Annonce

Hovedpersonen selv glæder sig til at skifte den norske liga ud med den danske.

- Jeg glæder mig meget til at skulle prøve mig selv af i den danske liga, som jeg vurderer, er et skridt foran ligaen i Norge. Det bliver spændende at opleve en anden kultur og hele det setup der er i Danmark. Mine ambitioner er store, og derfor er skiftet for mig det perfekte match, siger Fredrik Clementsen.

Fredrik er et scoop

Sportschef Lars Broe ser et stort potentiale i den nye stregspiller og mener, at Lemvig-Thyborøn Håndbold har skudt papegøjen med handlen.

- Jeg er ret sikker på, at vi har gjort et scoop med tilgangen af Fredrik næste sæson. Han har i en relativ ung alder spillet mange kampe på højt niveau og har nogle fantastiske evner i begge ender af banen, som vi vil få gavn af til næste sæson, siger Lars Broe.

- Fredrik er utrolig dygtig i offensiven, hvor han skaber store rum, griber boldene og laver mål. Samtidig har han nogle gode lederegenskaber, der har gjort ham til anfører denne sæson i Bergen, fortæller Lars Broe.

Kontraktoverblik

Lemvig-Thyborøn Håndbold har allerede kontrakter på plads med en håndfuld af spillere og ledere til de kommende sæsoner.

Udløber sommeren 2024: Christian Holm, Thomas Damgaard, Mats Gordon Krog, Daniel Freyr Andrésson, Matthias Birkkjær Pedersen, Niels Lindholt, Fredrik Clementsen og Dennis Bo Jensen (cheftræner).

Udløber sommeren 2023: Jorn Smits, Nicklas Graugaard, Jesper Kokholm og Jacob Hessellund.

Aftalen mellem Lemvig-Thyborøn Håndbold og Fredrik Clementsen kom sådan set allerede i stand tilbage i december, men de sidste detaljer er først blevet gjort færdige efter at Fredrik og hans kæreste besøgte Lemvig i begyndelsen af det nye år. Her gennemgik nordmanden også det obligatoriske lægetjek.

For folk der ikke ser så meget norsk ligahåndbold kan Fredrik Clementsen selv hjælpe med at gøre dem klogere på, hvilke kvaliteter stregspilleren har på banen.

- Mine forcer i spillet er så afgjort min spilforståelse, som plejer at give mig en masse plads på stregen, og mit skudrepertoire Jeg er meget ærgerrig for at udvikle mig mest muligt, og jeg elsker at træne. Som person er jeg meget åben og udadvendt. Jeg nyder det sociale aspekt af at være i en trup. Jeg nyder samspillet med publikum, så jeg kommer også til at bidrage med en masse gejst i mit spil, forklarer Fredrik Clementsen.

Fredrik er utrolig dygtig i offensiven, hvor han skaber store rum, griber boldene og laver mål. Samtidig har han nogle gode lederegenskaber, der har gjort ham til anfører denne sæson i Bergen.

Lars Broe, sportschef i Lemvig-Thyborøn Håndbold.
Annonce
Erhverv For abonnenter

Maskinfabrik har gode tider: Leverede bedste regnskab nogensinde

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Vestjylland

Jysk Energi melder alt klar til elbilerne

Navne For abonnenter

BK Hertz' mangeårige ejer og manufakturhandler med stort M er død: Bent Kærgaard blev 78 år

Lemvig

Corona satte ny rekord i Lemvig

Erhverv For abonnenter

Den største enkeltinvestering i 60 år: Nu kan vi arbejde langt hurtigere

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Leder For abonnenter

Der er noget helt galt i Lemvig, hvis man holder kæft og lader voldsforbrydere gå fri

Sport For abonnenter

Her er planen, der skal få HB til at score flere mål

Lemvig

Der var masser af vidner til grov voldssag, men ingen ville sige noget: Politiet kommer med kraftig opfordring

Holstebro For abonnenter

Da Poul Henning pludseligt døde, reddede han fem andre: - Det er uretfærdigt, men tænk på dem, som fik deres kære med til juleaften på grund af ham

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Navne For abonnenter

Katja fra Struer: - Vores forhold blev cementeret, da vi sejlede til Sydgrønland i en lille båd i stiv kuling

Holstebro For abonnenter

Gødstrup har 409 enestuer - men kun de 330 forventes brugt: Få historien om de tomme stuer og mosen, der var en and

Vestjylland

Spurgt på gaden: Er du organdonor?

Annonce