Lemvig

Lukker for flere børn i institution

Der er sat en prop i ventelisten til Menighedsinstitutionen i Lemvig, der for tiden er under om- og udbygning. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Lemvig: Ombygning og flere børn i området end forventet har sat Menighedsinstitutionen på Skolevej i Lemvig under pres.

Derfor er der indtil videre blevet lukket for tilgang af nye børn til institutionen. Det blev medlemmerne af familie- og kulturudvalget informeret om på udvalgsmødet tirsdag.

- Det er især i vuggestueafdelingen, vi har oplevet et stort pres. Men vi ser det som et positivt problem, siger udvalgsformand Henrik Thygesen (V).

For tiden er Menighedsinstitutionen ved at blive udvidet med blandt andet en vuggestueafdeling, lige som man også bygger gæstehus til dagplejen. Samtidig er det ifølge udvalgsformanden især børn med udenlandsk oprindelse, der har søgt mod institutionen.

Henrik Thygesen afviser, at institutionsbyggeriet er for lille, selv om man nu har lavet et midlertidigt stop for nye indskrivninger.

- Vi har ikke bygget mere, end der er brug for. Men for tiden er der også mulighed for at blive passet i dagplejen, lige som der også er relativt korte afstande til enten Klinkby eller institutionerne i østbyen, siger han.

Udvalgsformanden ved ikke, hvor længe det midlertidige stop for nye indskrivninger vil være i kraft. Men han understreger, at der stadig vil blive taget individuelle hensyn, hvis forældre ønsker, at deres børn skal passes i institutionen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Naturkatastrofen der ændrede Limfjorden

Struer

Trods styrt: Jakob Fuglsang har ikke meldt afbud til Struerløb

Sport For abonnenter

1 år til OL i Tokyo: Hvor tæt er vi på en nordvestjysk OL-billet?

Lemvig

Livreddere måtte give førstehjælp to gange

Holstebro For abonnenter

Turister lægger årligt op mod 1,9 milliarder kroner i Holstebro: - De er glade for vores marmelader, geléer og den slags

Lemvig

Sjælden gæst i Lemvig Havn

Lemvig For abonnenter

Nordea-fonden siger stop for Lemvig prisen

Lemvig

Kendt influencer kommer til debat

Annonce