Annonce
Lemvig

Lukker for flere børn i institution

Der er sat en prop i ventelisten til Menighedsinstitutionen i Lemvig, der for tiden er under om- og udbygning. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Lemvig: Ombygning og flere børn i området end forventet har sat Menighedsinstitutionen på Skolevej i Lemvig under pres.

Derfor er der indtil videre blevet lukket for tilgang af nye børn til institutionen. Det blev medlemmerne af familie- og kulturudvalget informeret om på udvalgsmødet tirsdag.

- Det er især i vuggestueafdelingen, vi har oplevet et stort pres. Men vi ser det som et positivt problem, siger udvalgsformand Henrik Thygesen (V).

For tiden er Menighedsinstitutionen ved at blive udvidet med blandt andet en vuggestueafdeling, lige som man også bygger gæstehus til dagplejen. Samtidig er det ifølge udvalgsformanden især børn med udenlandsk oprindelse, der har søgt mod institutionen.

Henrik Thygesen afviser, at institutionsbyggeriet er for lille, selv om man nu har lavet et midlertidigt stop for nye indskrivninger.

- Vi har ikke bygget mere, end der er brug for. Men for tiden er der også mulighed for at blive passet i dagplejen, lige som der også er relativt korte afstande til enten Klinkby eller institutionerne i østbyen, siger han.

Udvalgsformanden ved ikke, hvor længe det midlertidige stop for nye indskrivninger vil være i kraft. Men han understreger, at der stadig vil blive taget individuelle hensyn, hvis forældre ønsker, at deres børn skal passes i institutionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sløjfer strandbeskyttelsen ved havne

Kultur

Harboøre har en ægte "jule-vej"

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce