Annonce
Lemvig

Lukker forretning på Torvet

Rikke Berthelsen åbnede Holmsland på Torvet i Lemvig i maj 2017. Nu lukker hun forretningen i Lemvig og vil i fremtiden koncentrere sig om sin forretning i Ringkøbing. Arkivfoto: A.P. Christensen
Indehaveren af Holmsland på Torvet i Lemvig lukker forretningen med udgangen af januar. Det lykkedes ikke for Rikke Berthelsen at finde en til at overtage forretningen.
Annonce

Lemvig: - Det er megatræls, at jeg må lukke forretningen, men det er ikke lykkedes for mig at finde en til at overtage den, siger Rikke Berthelsen.

Det drejer sig om Holmsland Lemvig på Torvet. Forretningen lukker med udgangen af januar, og i øjeblikket er der ophørsudsalg.

Rikke Berthelsen - der har en tilsvarende butik i Ringkøbing - åbnede Holmsland Lemvig i maj 2017. I efteråret annoncerede hun, at hun ville sælge forretningen i Lemvig og koncentrere sig om Holmsland Ringkøbing. Begge butikker har nogenlunde det samme vareudbud, hvilket vil sige brugskunst, boliginteriør, hobbyvarer og legetøj.

- Når jeg vil af med forretningen i Lemvig, så hænger det blandt andet sammen med, at jeg flytter fra Balling i Salling til Hvide Sande, og så bliver der endnu flere kilometer på landevejen, hvis jeg også skal være i Lemvig-forretningen ind imellem, siger Rikke Berthelsen, der har haft en fast ekspedient i Lemvig-afdelingen og selv været i forretningen 10-15 timer om ugen.

Hun har fået enkelte henvendelser fra nogen, der var interesseret i at overtage butikken i Lemvig.

- Der har været nogle stykker, men de er sprunget fra igen. De har ikke villet binde sig til at have egen butik, og man skal også gøre sig klart, at der skal lægges mange arbejdstimer i det som butiksejer. Til gengæld kan man så også få en fornuftig økonomi ud af det. Jeg synes, at forretningen i Lemvig har kørt godt, og det samme er også tilfældet med min forretning i Ringkøbing, siger Rikke Berthelsen.

Hun er ked af at skulle forlade handelslivet i Lemvig.

- Lemvig er en skøn by, og jeg har haft god opbakning af både lokale og turister. Jeg synes også, at Lemvig kommer til at mangle en forretning a la Holmsland. Men jeg magter ikke fortsat at drive forretning i både Lemvig og Ringkøbing, siger Rikke Berthelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Ældre mand overholdt ikke vigepligt

Lemvig

Surfere får sæsonpremiere i Lemvig

Annonce