Sport

"Lupus" greb chancen, da de andre spiste påskefrokost

Lige netop som man tror, sejren er hjemme, kan det hele vende. Ulven fra NSK Krunderup sørgede for spænding på ny mod Måbjerg IF. Foto: Morten Stricker
Med et tilnavn, der betyder ulv på latin, medfølger visse forventninger på en helligdag i påsken. "Lupus", som Per Nielsen kaldes, sprang modsat mange andre over lammet til middag, da han debuterede og scorede to gange for NSK Krunderup.

Holstebro: Der var smæk på, da Måbjerg IF og NSK Krunderup mødte hinanden skærtorsdag i serie 4.

På trods af jævnbyrdigt spil formåede værterne fra Måbjerg at bringe sig i front med 3-0 efter 66 minutter.

Men 60 sekunder efter slog NSK-debutanten, der deler navn med FC Midtjyllands maskot, til. "Lupus", som Per Nielsen kaldes i klubben, reducerede til 1-3.

- Jeg hader bare det der. De fik scoret bare ét minut efter vores mål i ægte seriestil må man sige, griner Måbjergs træner Martin Vestergaard.

Kampen i tal

Måbjerg IF - NSK Krunderup 4-2 (1-0)

Fodbold, serie 4

Mål: 1-0 Jacob Møller (7.) 2-0 Jeppe Grandahl (58.) 3-0 Safgan Ahmad (65.) 3-1 Per "Lupus" Nielsen (66.) 3-2 Per "Lupus" Nielsen (80.) 4-2 Simon Kjær Hansen (90.).

Andre lokale resultater

Herrer, serie 2

Hanstholm IF - Vinderup IK 2-1 (0-0)

Målscorer fra Vinderup: Jesper Skov

Enormt mandefald

Spændingen var opstået på ny, og navnebroderen til FCM-maskotten var ikke færdig med at imponere. Med ti minutter tilbage scorede han igen og indtog titlen som NSK Krunderups topscorer.

Et frisk pust fra debutanten, der slog til, da over halvdelen af alle NSK Krunderup-spillere havde meldt afbud. 30 herrer havde sagt fra - primært grundet påskefrokost.

"Lupus" blev dog aldrig dagens helt store påskehelt, for kort tid før slutfløjtet bankede Simon Kjær Hansen hjemmeholdet på 4-2. Det var til stor lettelse for Måbjergs træner på sidelinjen.

- Det var rart lige at få blodtrykket ned igen, fniser Martin Vestergaard efter sejren.

Sammenhold giver medlemmer

Trods det store mandefald vælger den tabende træner dog at glæde sig over de mange seniorherrer, der har meldt sig ind i klubben.

- Siden jeg kom til, har jeg kun oplevet, at medlemstallet bare stiger. Det kan man kun takke klubbens DNA for. Jeg kender ikke en klub, der kan formå at skabe sociale bånd på den måde, som NSK kan, fortæller Brian S. Jensen, der selv bidrager aktivt til spillet på banen.

- Alle vores trænere er også aktive spillere. Min assistenttræner, jeg desværre ikke havde med i dag, er normalvis min målmand, tilføjer den spillende træner.

Midt i de mange pæne ord om klubben var der også lidt plads til kritik. Det flotte forårsvejr medførte ekstra sved på panden for særligt NSK-spillerne, som var helt flade efter 90 minutter.

- Det var bare et spørgsmål om hvem af de tre Måbjerg-spillere, der ville score til sidst. Mine spillere var lidt tunge i røven der, siger Brian S. Jensen.

På trods af at komme bagud med 3-0 ville NSK Krunderup ikke give op. To mål i anden halvleg medførte ny spænding i lokalopgøret. Foto: Morten Stricker
0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: En skruebold kostede Nøddesbo armbøjninger i busken

Annonce