Holstebro

Lykke-Pers TV-premiere er på plads

Instruktør er Bille August på optagelserne af TV 2s hidtil største fiktionsprojekt - miniserien ?Lykke-Per? baseret på Henrik Pontoppidans litterære mesterværk. Optagelserne foregik blandt andet på Hjerl Hede. Foto: Morten Stricker

Først kom filmen, nu kommer TV-serien om Lykke-Per, der blandt andet er indspillet i Vestjylland. TV-serien har samme handling som filmen, men har ekstra scener med.

Holstebro: Blot fire måneder efter den danske biografpremiere kommer Bille Augusts "Lykke-Per" nu på TV.

TV 2 har meldt ud, at den fire afsnit lange TV-udgave af "Lykke-Per" får premiere 2. juledag, klokken 20, på TV 2 og TV 2 Play.

Hvert af de fire afsnit er cirka 55 minutter lange, hvilket betyder, at tv-produktionen cirka bliver en time længere end biograffilmen.

- Vi var hele vejen gennem produktionen ekstremt bevidste om, at der var tale om to forskellige værker, og at vi ind imellem skulle producere en masse scener, som alene var til tv-serien. Det har været enormt spændende - og ret uproblematisk i tilfældet 'Lykke-Per' - at arbejde på den måde. Jeg er meget stolt af begge værker, som hver for sig kan noget forskelligt, siger instruktør Bille August i en pressemeddelelse.

"Lykke-Per" indeholder scener optaget på Hjerl Hede og ved Spidsbjerg nær Fjand.

Hvert afsnit er opbygget med begyndelse, slutning samt en cliffhanger i de tre første afsnit, lover TV-stationen.

- Film og tv er forskellige medier, og nogle ting skal være mere tydelige på tv, hvor du ser med på en mindre skærm. At se en tv-serie er en anderledes oplevelse og har andre referencepunkter, end når du sidder i en mørk biograf og følger med på det store lærred. Jeg er enormt stolt af tv-serien, som fungerer fint og har fået en rigtigt god modtagelse, da den blev testet hos et tv-publikum, siger Bille August i pressemeddelelsen.

0/0
Annonce
Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Holstebro

Ulveangreb har kostet vestjysk fåreavler 200 får

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Annonce