Annonce
Erhverv

Lyngvilds peptalk til iværksættere

Jim Lyngvild er helt klar over, at det ikke er iværksætter-delen, han er mest kendt for. Foto: Lars Hedegård Nielsen
100 nye og erfarne erhvervsfolk deltog torsdag i Holstebro Kommunes Vækstreception. Iværksætteren Jim Lyngvild leverede erfaringer og gode råd til nye kolleger.
Annonce

Holstebro: Det kan være meget besværligt at tage det første skridt til at blive selvstændig eller iværksætter.

Holstebro Kommune har en ambition om at hjælpe nye i faget på vej med at etablere virksomhed i Holstebro i forsøget på at få flere arbejdspladser til byen.

Derfor var der torsdag aften for femte gang Vækstreception på Nupark, hvor nye erhvervsfolk har mulighed for at møde hinanden og hente gode råd og netværke. Erfarne erhvervsledere og politikere var også blandt de 100 fremmødte.

Hovedattraktionen for de 100 deltagere var et oplæg fra kunstneren og iværksætteren Jim Lyngvild, der var draget til Holstebro, selv om der var sygdom i kroppen. Men han erklærede sin kærlighed til Holstebro, da hans mand Morten Paulsen kommer fra byen.

Han er helt på det rene med, at mange først og fremmest kender ham fra medierne som designer og forfatter i selskab med andre kendte. Bag det ligger der en klar strategi.

- Al omtale er god omtale, sagde Lyngvild, der som iværksætter er kendt for etableringen af crememærket Raunsborg og bryggeriet Frejdahl.

Annonce
Annonce
Lemvig

Boliger er tættere på en realitet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce