Annonce
Danmark

Lyt med: Peter og Andreas fik gråden frem i statsministeren - men pengene har de ikke set

Annonce

Det var Peter og Andreas Hindbo, der fik Mette Frederiksen til at krakelere i gråd, da hun kom ud fra deres minkfarm og mødte kameraerne. Det er nu lidt over en måned siden. Mens de er ved at afvikle farmen endeligt, undrer de sig over, at statsministerens engagement i deres situation endnu ikke har rakt til at give dem en erstatning.

Politisk reporter på Avisen Danmark Kasper Løvkvist var med den gang i slutningen af november, da en statsminister brød grædende sammen på en minkfarm. Hun græd, fordi hun var berørt af den situation på minkfarmen, hvor alle mink var slået ihjel. En situation, som hun selv havde givet ordren til.

Nu har Kasper Løvkvist været tilbage. Uden statsminister og resten af pressekorpset. Til gengæld har han fået et meget ærligt interview og reportage ud af far og søn, som nu sidder tilbage på minkfarmen uden at have set noget til en erstatning for de mange tusinde mink, som de har aflivet i højt tempo.
Her i Danmark fortæller kan du høre journalist Kasper Løvkvist læse sin artikel fra sit andet besøg på den tidligere minkfarm op.

Fik du lyst til at høre flere oplæste artikler? Så kan du trykke her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Debat

Debat: Udbetal hjælpepakkerne nu!

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce