Annonce
Kultur

Lyt til podcasten "Mortens Madklub": Lær at lave helstegt pighvar i egen juice af køkkenchefen

I podcasten "Mortens Madklub" giver madredaktør Morten Vilsbæk tips til nem gourmetmad sammen med landets sejeste kokke. Hør hvordan du nemt imponerer i eget køkken.

I dagens episode af "Mortens Madklub" får du gode tips til, hvordan man tilbereder 'Kongen af fladfiskene i det danske farvand', Pighvaren. Idag er det køkkenchef Kasper Tind Hasse fra Faldsled Kro, der kigger forbi i dagens episode og giver masser af tips og tricks. Og du får også af vide, hvad der er godt at drikke til.

Kasper Tind Hasse lavede helstegt pighvar til sit kobberbryllup hjemme i privaten med coronalukningen. Og serveringen var lige så enkel som tilberedningen, for pighvaren kommer på bordet i bradepanden, og så kan gæsterne selv tage for sig.

I "Mortens Madklub" bliver du guidet til, hvordan du nemt laver gourmetmad derhjemme. Og det er ikke hvem som helst, som uddeler de gode råd. Det er landets bedste kokke godt styret af madredaktør og tidligere madanmelder, Morten Vilsbæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Stak af med båd og trailer

Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Taske med dyrt indhold blev stjålet

Annonce