Annonce
Erhverv

Må byggemodne 15 nye grunde for at imødekomme interessen

Familien Christensen var de første, der byggede på Søglimt. Nu er der fyldt så meget op i udstykningen her, at Lemvig Kommune vil byggemodne på vejen Søkig lige ved siden af. Foto: Johan Gadegaard
Der er ved at være fyldt op på Søglimt, så nu investerer kommunen i 15 nye byggegrunde på Søkig

Lemvig: Når byrådet mødes i den kommende uge, så vil der blive sat penge af til at udstykke 15 nye grunde på vejen Søkig, der ligger lige før vejen Søglimt på arealet bag ved Jem & Fix i Lemvigs sydlige udkant.

Der er adgang via Saturnvej.

- Det gør vi, fordi der er stor interesse for nye byggegrunde i området. På Søglimt har vi solgt fem ud af syv grunde, og vi har erhvervet jorden til 15 grunde på Søkig, fortæller borgmester Erik Flyvholm, efter økonomi- og erhvervsudvalget har nikket ja til investeringen.

Annonce

Kommunen forventer, det vil koste omkring fem millioner kroner at byggemodne de 15 grunde, og det er penge, der skal hentes i kommunekassen, da der ikke er budgetteret med denne byggemodning.

At byrådet nu siger ja, betyder ikke, at man kan komme i gang med at købe og bygge lige med det samme. Det vil tage det meste af et års tid, inden arbejdet med at byggemodne grundene er klar.

- Men så ved vi, de kommer, og interesserede kan forholde sig til det, siger borgmesteren, der ikke har datoen for, hvornår de nye grunde sættes til salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce