Annonce
Erhverv

Må se hvor meget af det tabte der kan hentes ind

Centerleder Tina Boel van Ingen er sammen med sine medarbejdere i gang med renoveringsopgaver i Tangsø Centret, mens hallen er lukket. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Tangsø Centret er gået i gang med indvendig vedligeholdelse, mens centret ikke må lukke kunder ind

Lemvig: I Tangsø Centret i Bækmarksbro er der travlt med den indendørs vedligeholdelse. Der bliver malet, gjort hovedrent og renoveret i svømmehallen, mens centret er lukket for gæster.

På kontoret sidder centerleder Tina Boel van Ingen og styrer mange af de administrative opgaver, der også er fulgt med i de seneste ugers nedlukning af centret. Fysioterapeuter og timelønnede ansatte er sendt hjem, og derfor bruger hun en del tid på at søge lønkompensation for de hjemsendte medarbejdere.

Også planlagte fester i foråret er blevet udskudt, men hovedparten er i stedet flyttet til efteråret. Og et enkelt lyspunkt kan hun også berette om.

- Vi har fået bestillinger på to konfirmationer fra borgere uden for kommunen i det tidlige efterår, siger centerlederen, der dog understreger, at de to nye fester langt fra kan opveje det tab, Tangsø Centret har haft de seneste uger.

- Jeg har ikke overblik over, hvor meget omsætning, vi har tabt de seneste tre uger, siger centerlederen, og tilføjer, at at alle udgifter stadig er der, men at der ikke er nogle indtægter for tiden.

- Så jeg håber på, at statsministeren snart giver signal om, at vi kan åbne, og at det gælder både vores sundhedscenter og svømmehal, siger centerlederen.

Hun regner heller ikke med, at Lemvig Kommune vil yde ekstra tilskud til centret og de øvrige haller i kommunen. Men Tina Boel van Ingen har sammen med de øvrige halinspektører en tæt dialog med kommunen, der informerer om, hvad der sker på området.

Centerlederen er dog ikke bekymret for, at hele centret går nedenom og hjem.

- Jeg er ikke bange for, at vi går konkurs, men jeg ved, at risikoen er der. Samtidig er dog vi også klar til at åbne igen, så snart der kommer en melding om, at vi har mulighed for det. Vores fysioterapeuter har afviklet ferie og afspadsering i de seneste uger, og de kan være her igen med kort varsel. Til den tid må vi så se, hvor meget af det tabte, vi kan nå at indhente, siger Tina Boel van Ingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce