Annonce
Danmark

Måden, oplysningerne om Bios kom frem på var forkert - men Falck gjorde det hårde arbejde

Falck: Inden man risikerer at koge over af forargelse over de metoder, Falck har benyttet sig af i forhold til Bios, vil jeg minde om, at Falck fik gjort det, som regionen burde have gjort, nemlig at undersøge, hvad det var for et firma, der kunne klare det hele for det halve.

Offentliggørelsen af Bios' regnskaber og selskabskonstruktioner er en smædekampagne i sig selv.

Meget forståeligt, at mange reddere ikke havde lyst til at søge ved Bios. Mig bekendt er der ingen lov, der siger, at man skal fyre sine medarbejdere, når en konkurrent får en stor ordre.

Ingen Kloge-Åger har indtil nu beskyldt Falck for at give urigtige oplysninger om Bios; sandheden var skræmmende nok, det er kun måden, hvorpå de er fremkommet.

At regionen var forblændet, så vi, da de lavede en politisk fejludbetaling. En journalist måtte fortælle regionen, at der kun er 12 måneder i et år, og at det var ulovlig erhvervsstøtte.

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce