Annonce
Sport

Måske den bedste rosæson i klubben historie

Kaproningschef Freddy Quist kunne se tilbage på et år med masser af succesoplevelser, da Holstebro Roklub i weekenden rundede sæsonen af. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Holstebro: I weekenden sluttede Holstebro Roklub sæsonen af med standerhejsning og med klubkaproning i singlescullere. En sæson, der ifølge kaproningschef Freddy Quist, meget vel kan have været den bedste i klubbens historie.

I alt har Holstebro Roklub i løbet af 2019 noteret sig for 91 sejre, 13 danske mesterskaber fordelt på tre for U15, to for U17, fem for U19 og samt tre hos senior, hvoraf de to var DIF-mesterskaber. Derudover blev det også til tre nordiske mesterskaber for U19, sølv til U19-EM, sølv og bronze til Baltic Cup, guld ved Cup De La Jeunesse, en fjerdeplads ved senior-VM. Og så har klubben haft roere med på alle landshold i U17, U19, U23 og senior, samtidigt med at klubben har roere tilknyttet Danmarks Rocenter i København.

Ved lørdagens klubkaproning i singlescullere blev der roet efter handicap, således at der blev justeret efter alder og køn. 42 roere til start og da finalen var overstået stod 14-årige Jens Pedersen tilbage som vinder. Aftenen sluttede af med hyldestfest med 120 deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

Annonce