Lemvig

Måtte lukke for tilmelding til arrangement

Dette billede vandt konkurrencen om at være det bedste, der beskriver det Nordvestjylland, som de unge i Aarhus ser deres hjemegn. Foto: Ann Harpøth Pedersen

Unge ville gerne høre om nyt fra hjemstavnen og mulighederne i Lemvig Kommune

Aarhus: Omkring 60 unge i Århus, med rødder i Lemvig Kommune, havde sat lørdag eftermiddag af til at høre mere om mulighederne på deres hjemstavn og se en håndboldkamp

Men der kunne have været mange flere.

- Vi var nødt til at lukke tilmeldingen et par uger før arrangementet, da der ikke var plads til flere i det lokale, vi havde til rådighed, siger Karina Weiland Pedersen, der er Lemvig Kommunes unge-ambassadør i Aarhus.

Ideen om at lave et event i forbindelse med en håndboldkamp var dukket op på det første møde i den netværksgruppe, Karina Weiland Pedersen står i spidsen for blandt unge fra Lemvig-området i Aarhus. Siden udviklede ideen sig til at lave et informationsmøde om mulighederne i Lemvig Kommune i lighed med det, kommunen havde lavet i København tidligere på året.

Hun glædede sig over opbakningen til arrangementet og noterede sig, at deltagerne overordnet var godt tilfredse med oplæggene.

- De var meget interesserede i at høre, hvad der sker hjemme og alle oplægsholdere vil jo også gerne fortælle om, hvor godt der er i Lemvig. Og deltagerne ville gerne høre om, hvad der er af muligheder for bosætning, hvad børnepasning koster, jobmuligheder og andre ting, siger Karina Weiland Pedersen.

Hun har i knapt et år været unge-ambassadør i Aarhus og i den tid har hun stået i spidsen for tre arrangementer og samlet omkring 300 i sin Facebook- og netværksgruppe, Blæstjyderne.

På mødet blev vinderen af en fotokonkurrence om at tage det bedste billede, der beskriver Lemvigegnen, offentliggjort. Desuden fik deltagerne blandt andet udleveret en lille fotobog med de i alt 19 indsendte bud til konkurrencen.

0/0
Annonce
Lemvig

Brud med traditionen: Ingen heste på årets dyrskue

Lemvig

Efter kun fire dage: Vestjysk Stram Kurs-kandidat er fyret

Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Lemvig

Kultursamarbejde fortsætter i regionen

Lemvig For abonnenter

Thyborøn vil åbne udeareal

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Lemvig

En tirsdag aften, vi aldrig glemmer: En helt forrygende aften på Kabbel

Annonce