Annonce
Struer

Mæglerjagt indstillet på skoldhedt boligmarked

Mæglerkæden Realmæglerne har for travlt med bolighandler til at finde en lokal mægler, der vil drive en lokal butik i kæden. Men jagten er kun sat på pause, siger kædens direktør. Foto: Michael Bager
Mæglerkæden Realmæglernes jagt efter en lokal mægler i Struer er druknet i travlhed - og er nu udskudt, indtil markedet er faldet mere til ro, siger kædens direktør

Struer: Jagten gik ind i august i fjor med brask og bram. Således annoncerede direktøren for mæglerkæden Realmæglerne, Preben Merrild Angelo, at han ville garantere eller selv betale den pris, som en eventuel ny mægler skulle betale for at for blive en del af mæglerkæden Realmæglerne i Struer. En regning på anslået 70.000 kroner.

En ganske kontant måde at få en interesseret mægler til at åbne en butik i Struer under kædens logo og navn.

Jagten blev indledt midt i et boligmarked, hvor salget af boliger allerede havde taget fart. Siden gik det hurtigere - og hurtigere. Og med farten, er der opstået et gevaldigt pres også hos Realmæglerne.

Annonce

Druknet i salg

- Markedet er stukket helt og aldeles af. Lige nu stirrer jeg ind i salgstal, som er indeks 188 i forhold til 2020-tallene, så sandheden er, at mine kræfter er lagt i nærmest alt andet en rekruttering i øjeblikket. Der er ikke tid til det, og jeg kan ganske enkelt ikke bruge kræfter på det lige nu, siger Preben Merrild Angelo.


Vedkommende er lige så ramt af arbejde i sit nuværende job som jeg er, og derfor er alt lige nu sat på stand by.

Preben Merrild Angelo, direktør, Realmæglerne


I stedet bruges mange af kræfterne på at søsætte nye Realmægler-butikker i andre dele af landet, hvor der allerede er funder mæglere, der skal stå i spidsen for butikkerne. De kommende måneder åbner kæden således 14 nye butikker.

- At gøre arbejdet færdigt i Struer, det må komme senere, siger Preben Merrild Angelo.

Annonce

Jagten fortsætter

Kæden har dog med direktørens ord stadig et hul i Struer. Endnu i hvert fald. For Preben Merrild Angelo siger til avisen, at han fortsat er i dialog med en interesseret mægler.

- Vedkommende er lige så ramt af arbejde i sit nuværende job, som jeg er, og derfor er alt lige nu sat på stand by.

- Men vi arbejder videre, når markedet engang falder lidt mere til ro, og vi er bestemt stadig interesseret i at være til stede i kommunen, siger Preben Merrild Angelo.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-holstebro-struer/embed/6827.js
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce