Annonce
Holstebro

Mænd bag fyrværkerishow får nej til at spærre vejen

Overskuddet fra nytårsshowet i Mejdal går til lokale foreninger. Arrangøren bag håber, at der i år vil blive solgt nok billetter - over 2000 - til at showet kan fortsætte til næste år. Arkivfoto

Det ærgrer arrangørerne af Mejdal Nytårsshow, at kommunen ikke vil tillade en afspærring af vejen op mod Mejdal Stadion under et kommende show.

Mejdal: Når Jens Kristian Tonsberg og Gunnar Knudsen, eller Krudt-Gunnar, som han også bliver kaldt, igen i år arrangerer nytårsshow i Mejdal, bliver det - forhåbentligt med en solid opbakning fra de lokale. Arrangørerne går efter at sælge 2500 adgangsbilletter. Indtil videre er der blevet langet cirka 1000 biletter over disken.

Men det er ikke kun de betalende gæster, der nyder de flotte farver. For rundt omkring stadion har der hvert år stået tilskuere og fulgt med i løjerne - dog uden at betale for det. De mange gratister er et problem, mener Jens Kristian Tonsberg, fordi de gør det vanskeligt for arrangørerne at garantere for de betalende gæsters trafikale sikkerhed.

- Vi har ansøgt om at afspærre et mindre stykke af vejen foran stadion, da mængden af tilskuere uden for stadion gør, at vi har svært ved at styre trafikken både før, men også efter showet.

Det er særligt Slåenvej, der forbinder hallens parkeringsplads med Prins Buris Vej, som arrangørerne har ønsket at spærre delvist af i de 15 minutter, showet varer. Det er ligeledes et tiltag, der skal begrænse adgangen for "gratisterne".

Men arrangørerne har fået et "nej" sendt retur fra kommunen.

Det ærgrer arrangør Jens Kristian Tonsberg, der i år har fået hjemmeværnsfolk til at hjælpe til med at dirigere trafikken efter arrangementet, så der ikke sker nogen ulykker.

- Jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke bare kan få lov at lave den afspærring i et kvarter. Jeg synes, det er kritisk, at man vil gå så meget på kompromis med sikkerheden, siger arrangøren, der ligeledes er nervøs for, om det går ud over billetsalget næste år, hvis det efter showet bliver for besværligt at komme derfra på grund af for megen trafik.

Holstebro Kommune begrunder afslaget med, at den pågældende afspærring vil give unødige gener for trafikken andre steder.

- Parkerer folk ikke på Slåenvej, så vil man måske vælge at parkere ude på Prins Buris Vej i stedet, og det vil ikke være hensigtsmæssigt, siger Anette Vognbjerg, afdelingschef i Trafik & Veje i Holstebro kommune.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Handicappris til Evald Skov Jensen: Hjælper Henrik med at svømme 30 baner

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Flyttede fra København til Ferring og i fuld vigør: - Jeg egner mig ikke til at sætte mig hen og være pensionist

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Skal vi bringe billedet af en butikstyv for at hjælpe politiet?

Sport

Islandsk EM-målmand til Lemvig-Thyborøn

Lemvig

Soldater og beredskabsfolk skal coronateste i det midtjyske

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Lemvig For abonnenter

Dejligt med stigende oksekødspriser, men jeg har dem også, fordi jeg kan lide at se på græssende kreaturer

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Begge målmænd dumpede i solid forsvarspræstation

Kultur

Corona-chok i Lemvig: Julemanden kommer ikke i år...

Vestjylland

Spurgt på gaden: Oplever du, at der stadigvæk er problemer med sexchikane på arbejdsmarkedet?

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Lemvig

Pandemien gjorde bus-forsøg til en fiasko

Vestjylland For abonnenter

Du vender dig og ser efter dem på gaden, og du spørger ind til lige præcis, hvor høje de er: Kom med på den anden side, og hør historierne fra dem med lidt længere lemmer end andre

Lemvig

Der mangler personale: Kommunen beder de pårørende om hjælp til at give de ældre en god jul

Annonce