Annonce
Kultur

Mød Mikkel Beha i Arnold Busck Boghandel

Mikkel Beha Erichsen fortæller blandt andet om at tage afsked med sin far, Troels Kløvedal, i sin nye bog. Pressefoto
Mandag den 18. november kigger eventyreren, journalisten og forfatteren Mikkel Beha Erichsen forbi Holstebro. Han har nemlig udgivet en ny bog.
Annonce

Holstebro: Mikkel Beha Erichsen havde såmænd længe, dygtigt og samvittighedsfuldt passet sit arbejde som vært, redaktør og producer ved først DR, så TV2, uden at det gjorde ham mere kendt end de fleste andre på tv.

Men i 2015 holdt tv-serien "Kurs mod fjerne kyster" sit indtog på de danske tv-skærme. I serien kunne man følge familien Beha, der over en treårig periode gjorde det, andre bare drømmer om: De sejlede jorden rundt.

Og SÅ blev Mikkel Beha Erichsen kendt. Faktisk er den 53-årige Beha vel en af de mest elskede tv-personligheder i dag.

På mandag den 18. november kan man møde ham i Arnold Busck Boghandel på Nørregade i Holstebro, hvor han mellem klokken 16.30 og 17.00 signerer sin nyeste bog, "Logbog fra Wallenberg", der udkommer på Forlaget Havana den 15. november.

Mikkel Beha Erichsen har det ikke fra nogen fremmed, det med eventyrblodet i årene. Han er nemlig søn af forfatteren Troels Kløvedal. Og den nye bog handler blandt andet om faderen, der døde i 2018 i en alder af 75 år.

Ifølge forlaget er "Logbog fra Wallenberg" en fortælling om at tage afsked - og leve livet lige så længe vi har det.

Det er både en fortælling om familien Behas seneste sørejse fra København til Svalbard, men det er også en ærlig beretning om at stå midt i livet, om at turde at tage kaptajnsrollen i sit eget liv, om glæden ved fælles drømme og se dem blive til virkelighed.

Mikkel Beha fortæller åbent om at tage afsked med sin far og om, hvordan han skal finde ud af at navigere i sin nye rolle som den ældste i flokken.

Den nye bog udkommer den 15. november.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce