Annonce
Holstebro

Møde giver mulighed for at sætte præg på Slagteriets fremtid

I denne uge har der været Nerf gun-kamp (billedet), boksning og atletik på Slagteriet. I næste uge skal fremtiden bestemmes til strategiworkshops. Foto: Slagteriet
Annonce

Holstebro: I denne uge hyggede børn sig med Nerf-gun-kamp på Slagteriet. Hvor det var en kamp med plastik-våben og skumgummi-pile, så er der brug for det tunge skyts i den kommende uge.

Den 11. og 12. august er der strategiworkshops. Slagteriet er midt i en strategiproces, og direktør Pia Stræde Palmelund arbejder på en forretningsplan.

- Det er vigtigt at involvere hele området i forbindelse med disse strategiworkshops, siger hun.

Tirsdagens tre timer lange workshop er reserveret Slagteriets aktører, mens alle interesserede er velkomne den efterfølgende aften.

Det vil være være en udefrakommende part, som styrer slagets gang:

- Således vi sikrer, at alle får så meget som muligt ud af det - og sikrer, at vi får mange inputs til den videre proces, siger direktøren.

Grundet coronarestriktioner er det nødvendigt at tilmelde sig via mail. Men der er ingen restriktioner omkring tanker, eller hvem der kan deltage.

- Vi ser gerne dem, der kan se sig ind i projektet, har en idé eller bare vil med på den rejse, vi er undervejs med, siger Pia Stræde Palmelund.

De inputs, der kommer, vil blive taget med til bestyrelsen, som til september vil lægge den fremtidsstrategi og retning, Slagteriet agter at gå i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce