Livsstil

Mad til det virkelige liv: Karrysuppe med rejer

Foto: Skovdalnordic.com

Vi laver suppe til gæster i denne uge, fordi det er min fødselsdag.

Opskriften kom jeg i tanke om, da jeg skulle brainstorme på, hvilke supper vi skulle prøve af i januar. Hver måned har jo et nyt tema, som vi kalder madskole.

Hånden på hjertet: Det er nok 15 år siden, jeg har lavet suppen sidst. Jeg ved faktisk ikke, hvorfor opskriften er gået i glemmebogen, men det skyldes sikkert, at jeg fik børn.

Suppen er supernem at lave.

25 g smør

200 g rejer

1 spsk. karry

1,5 liter kraftig grøntsagsbouillon

2,5 dl madlavningsfløde

1 stort bundt purløg

friskkværnet peber

Smelt smørret i en gryde og svits rejerne sammen med karry. Tilsæt kogende bouillon og fløde og smag til med peber.

Tilsæt finthakket purløg ved serveringen.

Spis brød til eller tilsæt kogte ris.

Foto: Skovdalnordic.com
0/0
Annonce
Livsstil For abonnenter

Musiker Mathilde Falch: Man får knust sit hjerte hver nat

Annonce
Annonce
Annonce
Mad og drikke

Økologiske dråber til lammekoteletten

Mad og drikke

Inges grillkøkken: Svinemørbrad med ostefyld

Livsstil

Design til døden: Kunsthåndværkere filter urner af uld

Mad og drikke

Tre tip til en god vinsmagning

Annonce