Annonce
Mad og drikke

Madklubbens efterårsopskrift: Cremet svampesuppe

Servér svampesuppen med brødcroutoner og syltede løg. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Ingredienser:

Til fire personer.

2 stk. skalotteløg

1 fed hvidløg

1 laurbærblad

3 kviste timian

300 g champignon

300 g markchampignon

4 dl grøntsagsfond

1 dl fløde

3 dl mælk

50 g smør

Smages til med citron, salt og peber

Annonce

Fremgangsmåde:

Hak alle svampe og skalotteløg groft. Hæld dem i en gryde sammen med hvidløg, timian, laurbærblade og brun det godt af. Kom herefter grøn fond i og lad det koge godt igennem i omkring 30 minutter. Blend herefter hele massen og hæld suppen igennem en spidssigte. Hæld det op i en ny gryde og tilsat mælk, fløde og smør. Giv suppen et opkog i 10-15 minutter. Smag til med salt, peber og citron.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

Struer

Penge til flere visioner ved Oddesund

Danmark

Støjberg afhørt i godt seks timer: Jeg godkendte at ikke alle asylpar kunne adskilles

Annonce