Annonce
Livsstil

Madklubbens efterårsopskrifter: Delikat citronfromage

Madklubben serverer citronfromage med lakridsmarengs. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Ingredienser:

Til fire personer.

50 g sukker

0,25 dl hvidvin

1/2 citronskal og -saft

1 æg

1 æggeblomme

2 blade husblas

2,5 dl fløde

Annonce

Fremgangsmåde:

Sukker, hvidvin, citronsaft og -skal koges op i en gryde. Derefter sigtes blandingen over i æggene under omrøring, hvorefter det legeres (jævnes ved hjælp af æggeblommer eller fløde, red.) op til 85 grader og tages fra varmen. Husblassen udblødes i koldt vand, vrides for overskydende væske og opløses i den lune masse. Pisk fløden så den bliver let og luftig, men så den stadig er løbende. Den skal vendes sammen med massen. Hæld til sidst fromagen i ønskede forme og stil dem på køl i mindst to timer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Thyborøn får et nyt spisested

Lemvig

Bøderegn over tre unge mænd

Annonce